Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

tomu se říká dělat z komára velblouda-trocha recese a legrace snad ještě nikoho nezabila...:-/

0 0
možnosti

Pani Palkova, rekla jste to vcelku jemne. Ja, jako muz s velkym "M:" bych jim ukazal presne co delaji z toho komara. (a bouchnul bych pritom do stolu).

Videl jsem ty skotaky v tech jejich suknovych krojich a to cleny kapely pri vojenskych a pohrebnich udalostech. Jejich dudy a ty sukne jaksi patrily k sobe.

0 0
možnosti

Nedá mi, abych necitoval: Je to pravda odvěká, šaty dělaj člověka.

1 0
možnosti

Nějak mi to nesedí. Tím, že si muž obleče ženské šaty v rámci protestu, říká tím, že šaty jsou jenom pro ženy. Tudíž ten genderismus jenom víc prohlubuje.

Pokud si je oblékne jenom tak do práce, říká tím, že se mu tento oděv líbí. A sklidí tím stejnou kritiku, jako kdyby přišel ve spodním prádle, žabkách s ponožkami atd. Prostě každá doba má nějaké oblékací zvyklosti a nemá to nic společného s pohlavím.

1 0
možnosti

1) Informace z médií se liší. Některá píšou, že ta besídka byla "na podporu transgender osob", jiná píšou, že šlo o rovnost mezi muži a ženami.

2) Celá ta akce by byla obyčejná volovinka, co se jich na školách dělá dnes a denně spousty, jen kdyby neměla to politicko-aktivistické pozadí.

3) Fiala především neměl na takovou nicotnou věc reagovat a už vůbec ne tak hystericky. Ale znáte zákon akce a reakce? V tomto případě čím více je do lidí huštěna politickými aktivisty nějaká ideologie, tak tím silněji se proti ní brání. A jednodušší povahy tak činí pomocí nadávek a výhrůžek. O tom, že Fiala z SPD tu akci "zneužil" nemůže být ani řeči. Kdo se nějak vyjádří, musí počítat i s negativními reakcemi. Na tom není nic špatného, tuším že demokracie se tomu říká nebo tak nějak.

4) Směšné jsou ty nenávistné reakce pod Fialovým příspěvkem stejně jako reakce na to, že si Fiala vůbec dovolil tu studentskou pitomost komentovat. Svědčí ovšem o tom, že se ta školní akce "proti předsudkům" dokonale nepovedla...

5 1
možnosti

J48a66k38u43b 49Š48o68l73c

7. 1. 2019 11:15

Reakce SPD je většinou nesmyslná, nicméně čas od času upozorní na podobné nesmysly, kterých by si člověk normálně nevšiml. Kam vede vymývání mozku mládeži, vidíme na západě.

0 0
možnosti

Náhodou, takoví Skotové v sukni jsou sexy. A ještě když k tomu hrajou na dudy! ;-D

2 0
možnosti

náhodou, v letních měsících ženám ty sukně závidím. a zatímo ženě stačí ke společenskému oděvu rybářská síť, chlap se paří v obleku s kravatou

0 0
možnosti

J74a83k83u24b 83Š85o44l19c

7. 1. 2019 11:09

Na ČR je fajn to, že pokud byste skutečně přišel do práce v sukni, tak by to ve skutečnosti nevyvolalo takové pozdvižení, jaké si třeba myslíte.

P. S. Pokud do toho tedy půjdete, tak bych ale preferoval do kratší sukně oholené nohy.

2 1
možnosti
Foto

:)právě učitelé na gymnáziu by Vám řekli - Bartoň, hleděl si svého a dělal do raději do včel:)

2 0
možnosti

J93a45k73u52b 97Š94o31l62c

7. 1. 2019 10:58

Asi nemám smysl pro humor, ale mě počínání učitelů gymnázia připadá vrcholně trapné. Doufám, že se našli nějací studenti nebo jejich rodiče, kteří jim jejich multikulti, gender a jiné nesmysly ignorovali.

V podstatě, kdo měl kalhoty, byl jiný, a tedy "v pohodě".

7 1
možnosti

Těžko soudit podle neúplných informací.

Tak nějak jsem zaznamenal, že i přes pokročilou genderovou rovnost, ženy pořád nosí jiné spodní prádlo než muži.

A naopak. Skotové dle tradic pod sukní žádné prádlo nenosí.

Měli to na paměti chlapci, kteří si oblékli sukně?

2 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články