Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J59i71r66i 44T91i22c85h10y

6. 1. 2019 17:42

Vubec neni dulezite, jak pravdive je to, co Trump rekl. Vse spociva v tom, ze od prvopocatku vstupu Trumpa do prezidentskych voleb proti nemu "levicaccti fasiste" vyvijeli zavilou, lzivou, nenavistnou, primo zlocineckou propaganda s jedinym cilem, aby zvratili vysledek demokratickych voleb a Trumpa odstranili.

5 0
možnosti
Foto

Do doby než se v Afganistánu zmocnicil moci komunisté, žádní teroristé nebyli a neměli kam proudit. Země prodělávala četné sociální i politické reformy. Navázala diplomatické kontakty se Západními zeměmi. V roce 1978, afghánská komunistická strana uspořádala převrat zavraždila tehdejšího představitele a převzala vládu v zemi a zahájila v zemi teror. Ze země začala utíkat elita země. Viz autobiografická kniha " Lovec draků " V čele stanul Tarakí , který byl v září 1979 svržen, popraven, k moci se dostal předseda vlády Háfizulláh Amín. Jeho vláda však nebyla o nic lepší, a navíc Sovětský svaz zpozoroval, že se nový komunistický stát pozvolna vymyká jeho kontrole. Sešlo se politbyro, aby se dohodlo na stabilizaci situace. V prosinci 1979 sovětská armáda vtrhla do Afganistánu. Tarakí byl popraven a nastoupil Babrak Karmal. Jenže sověti se přepočítali jejich vstup do země vedl ke vzpouře obyvatel a vypukla válka přo které zahynulo 1, 3 milionů Agánců a půl milionů jich uteklo. Moskva si myslela, že Afganistán bude druhé Československo a přepočítalo se.

2 1
možnosti
Foto

Vyzbrojení teroristé se objeví pokaždé v zemích, jejichž vlády nejdou na ruku USA a vytvářejí aktivity ke státnímu převratu.

2 3
možnosti
TT

Když se netýkají poctivého a pracovitého podnikatele, s Vašimi články většinou plně souhlasím. ;-)R^

1 0
možnosti
DR

Abych nezapomněl. Zasloužená karma. Tedy pokud mínusáci dovolí. ;-DR^

5 1
možnosti
JN

J73o35s11e49f 68N13i79k57l

6. 1. 2019 13:17

...pro pana Kindla...o odchodu Američanů z Afghánistánu koluje na internetu mnoho zpráv od různých zdrojů zhruba týden....můžete si vybrat..

1 0
možnosti
Foto

Nevím, proč mně to píšete ??? Já jsem se ani slovem nezmínil o odchodu USA z Afganistánu a nebo o jejich neodchodu. No a internet nepovažuji za věrohodný a přistupuji k němu velmi kriticky.

0 2
možnosti
Foto

J42a20k38u81b 18R22o91t31h

6. 1. 2019 12:53

Když už si mne berete do hu... úst i v titulku, tak poznámka - vaše vývody jsou naprosto nesmyslné a já znovu tvrdím - neexistuje jediný jeden veřejně dostupný materiál od Sovětů, v němž by takto invazi odůvodňovali. Pokud to nyní dělá Putin, je sovětštější, než Sověti, a je to od něj další prachsprostá lež. ;-€;-O

4 12
možnosti
JH

"Když už si mne berete do hu... úst i v titulku..." Jak už jsem napsal hned v první reakci - vážně diskutovat se zdejším kultivovaným Rothem - je vyložená naivnost:-)

9 1
možnosti
Foto

Proč lidi, kteří nerozumí ničemu a zmrzli v době komunismu mají neustálou tohu psát ptákoviny, které jsou reálným faktům na hony vzdáleny. Kdyby si místo internetu něco přečetli, tak snad by nebyli schopni psát takové, radoby fundové ptákovinyRvRv

1 12
možnosti
JN

J81o73s50e23f 82N29i23k10l

6. 1. 2019 12:15

R^...dobré shrnutí historie afghánských válek vedených v minulosti i současnosti..."Víte, který stan je největší? Afghánistan (Afghánistán), protože se do něj vejdou i sovětské tanky"...asi se na ten vtip také pamatujete...karma...

3 2
možnosti
Foto

Velmi mizerné shrnutí, které nemá co dělat se skutečn ostí jak války v Afganistánu vystupovali. Na jedné straně vystupuje spravedlivý SSSSR a stan v podobě USA. Stále stejná klišé.

1 3
možnosti
VV

Amerika je opravdu zeme neomezenych moznosti. Prezidentuv polsky poradce, Zbigniew Brzezinsky , nemecky Henry Kissinger, minuly prezident tmavsi pleti, tak proc by konecne nemohli mit i prezidenta silence?;-D

2 6
možnosti
Foto

Kde jste přišli na to, že to Trump řekl??? Jediný, kdo to přinesl bylo i dnes. cz bez udání zdroje. Jinaqk nikdo . Chytil se toho pan Roth a už to jelo. Ale opravdu to tak bylo ???? Já silně pochybuji.

5 2
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články