Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A přitom je to úplně snadné, pokud Babiš už opravdu nemá žádný vztah k Agrofertu, tak mu může být lhostejné, že už Agrofert nikdy žádné dotace nedostane. Agrofert bude mít stopku u dotací z EU, ale Babiše to nebude nijak trápit, protože Agrofert mu už nepatří, nemá k němu žádný vztah. Není třeba řešit probabiš nebo antibabiš. Pokud Babiš nemá žádný vztah k Agrofertu a to ani citový, pak mu může být lhostejné i to, že Agrofert bez dotací nepřežije. Nějaký Agrofert byl, ale už nebude. Čau lidi, Agrofert byl můj, ale už mě vůbec nezajímá.

0 0
možnosti

:-).......Pane autore, trefil jste se! Výše karmy odpovídá, to že většina národa obdařeného zdravým rozumem Vám dává za pravdu! Kverulanti se vždycky najdou, ale naštěstí jsou v menšině.

Dodám na závěr jednu lahůdku.....včera v Událostech komentářích Pirát Michálek, ( ten co v debatě s Grospičem prohlásil......už T.G. Masaryk říkal....nesmíte věřit tomu, co čtete na internetu. Záznam o tom existuje, nevymýšlím si). Tak v debatě, kterou řídil Václavek, prohlásil....nikdy se nám nedařilo lépe !!! Je to elita národa! R^

0 0
možnosti
Foto

... a kdy se nám dařilo lépe???

0 0
možnosti

Mně by zajímalo pár věcí, které jsem zatím nikde nezaregistroval:

1. na co byly konkrétně ty inkriminované dotace Agrofertu použity - zda ty projekty byly také nějak problematické, resp. zda z věcného hlediska byly v pořádku.

2. zda by v případě, že by Babiš nebyl ve vládě, byly ty dotace stále problematické, nebo by potom byly zcela v pořádku (tzn. pokud by Babiš za sebe "nastrčil" do vlády někoho jiného, zda by to někdo bral jako tahání za nitky, nebo už by to bylo košer)

3. říká se, že Babiš by ze své pozice mohl ovlivňovat přidělení dotací, ale nikde se nepíše, jakým konkrétním (!!!) způsobem by to dělal (koho konkrétního by mohl ovlivnit, kdo o tom konkrétně rozhoduje, konkrétní jména osob...)

4. jakým správným způsobem měl Babiš při vstupu do politiky postupovat, aby to bylo v pořádku a nikomu to nevadilo. Ústava nevylučuje nikoho z veřejných funkcí jen proto, že má majetek, tudíž musí existovat nějaký mechanismus, jak se i bohatý člověk může stát legitimně politikem. Svěřenecký fond nestačí, zřejmě i kdyby to celé prodal, tak ho vždy může někdo obvinit, že si to po skončení mandátu koupí zase zpátky atd., tak co tedy?

2 0
možnosti

Bartoň, Bartoň. Vy vůbec neposloucháte svého guru. Andrej přeci nemá a Agrofertem nic společného, takže ho nějaké dotace pro tuto firmu vůbec nezajímají. Akorát teda nechápu proč to chce řešit. EU prostě nedá Agrofertu dotace stejně jako mnoha jiným firmám, které mu také nepatří.

4 0
možnosti

Omyl, AB je v souladu s lex babiš ale nikoliv s novou verzí EU ze 7/2018....protože poslanci nic nekonají,takže ani tato úprava nevstoupila do české legislativy pane Hovorka!!

1 0
možnosti

:-)......Dneska to už zase běží v TV 24. Pro paní Poborskou, která tvrdila, že TV žádného vlastního analytika nemá. Má! Jmenuje se Kamil Švec a dneska tam čtvrt hodiny mlel jak mlýnek, že Babiš je neštěstím pro naši republiku.

Pořád dokola, pravděpodobně i večer. R^

2 3
možnosti

A navíc je to šišla a jen blekotá.;-D

2 1
možnosti

Co předvádějí čeští europoslanci v tamním parlamentu, za asistence pár podobně nadaných evropských politiků (zelení, piráti, lidovci, atd.) je úsměvné.

Zjevně netuší že EK buď potvrdí vyhovující stav českého práva. Nebo česká strana požádá takřka o doslovný návrh legislativy, který promptně schválí. A jen v případě, že EK potvrdí destrukci práva a nasadí trend, kdy žalovaný bude muset prokazovat svou nevinu, místo opaku, jenž je jedním z podstatných znaků právního státu bude přáním zdejším fans destrukce státu vyhověno. V tom případě ale jen přispěje k destrukci samotné EU.

Česká opozice včetně maistreamu dnes jen defiluje před zraky evropského parlamentu a celé Evropy ve své plné nahotě vlastní neschopnosti. I toho, co dokáží lidé jejich ražení.

10 3
možnosti

Tuhle jsem shlédl pořad OVM Fokus na téma doba dezinterpretační. Bylo tam skloňováno kritické myšlení voličů.

Nu opozice není schopna dodat jediný důkaz o tom, kterak Babiš porušil zákon – ať český nebo evropský. Do evropského parlamentu jde opozice, vědoma si vlastní neschopnosti nějak smysluplně pracovat, s prosíkem, ať ta EU ji konečně Babiše zbaví a najde takový důkaz. Faltýnek se pobaveně usmívá, Babiš je naprosto klidný – a pracují.

ČT a mainstream sice neví v podstatě oč jde, ale masíruje prázdnými řečmi stejně prázdných politiků opozice, prázdnými komentáři komentátorů a politologů včetně Davidem Ondráčkou vzděláním politologa a ředitele Trancparency Internetional. Všichni jen prázdně tlachají, nepracují a požadují onu práci po EU. Práci, kterou nelze naplnit. Kdyby vskutku věděli, o čem jde řeč, ušetřili by si vlastní ostudu. Pád preferencí se nekoná jen proto, že masa voličů ANO s oním kritickým myšlením je vyčerpána. Kde nic není, ani čert nic nebere.

A že si Ondračka, profesí politolog plete možnost střetu zájmů s důkazem o střetu zájmů, jen dokazuje, jaké jsou kvalitativně české neziskovky.

3 0
možnosti

:-).......Včera o tom mlela ČTV 24 celý večer! Už od interwiev, kdy Takáč nechtěl pustit Faltýnka ke slovu, když neodpovídal podle jeho představ, tak večer zase řádil Václavek. Všechno špatné. Piráti, jak se všeobecně praví, jsou pátou kolonou TOP, se postarali.

Ta urputnost dostat za každou cenu Babiše z politiky jenom svědčí o tom, že pokud se týká hospodaření státu, má proti minulým "odkloňovačům" které jsou bilionové, výborné. To vadí. Babiš nechť zhyne a naše korýtka se zase naplní, hlavní moto opozice!

KDo by chtěl bý premiérem? Fiala, Kalousek, Gazdík, nebo snad Bartoš? Mně stačí zkušenosti z minula a jak pravidelně pravím.....jedině hlupák udělá dvakrát stejnou chybu! R^R^R^

6 9
možnosti

P83e40t33r 19B73u36r10i17a94n

13. 12. 2018 10:29

Jen doplním: směrem vzhůru se zaklekává blbě, viď Andreji?

6 0
možnosti

P17e95t40r 84B92u58r58i83a18n

13. 12. 2018 9:50

Je hezké, že opět máváte ODS (a TOP09) jako největšími zlouny, ale i na jednání EP bylo jasně řečeno, že na střet zájmů ofic. upozornili Piráti a do pohybu to pak uvedly nečeské skupiny. Ty naopak nezmiňujete vůbec. Nu a nakonec si dáme jeden aktuální citátek:

"Kdo nemá co skrývat, ten se nemusí ničeho bát." A.Babiš k EET a kontrolním hlášením.

Takže průběžně on-line lustrovat malé a střední podnikatele je fér a ku prospěchu všech, ale prověřovat hospodářské mechanismy velkého holdingu je bonzáctví? Opravdu?

18 0
možnosti

R^R^! A co na to starý komunista Standa??

2 0
možnosti

J67a70n 29R48i45c81h81t24e46r

13. 12. 2018 9:50

Pokud má někdo pravomoc ovlivňovat přidělování dotací a jeho firmě od té doby dotace rostou, pak ve střetu zájmů je, to neokecáte.

Mimochodem: v r. 2013, tedy před vstupem A. Babiše do politiky, inkasoval Agrofert 42 mil. EUR. V r. 2017 to bylo už 82 mil. EUR, tedy cca o miliardu více.

Opravdu náhoda?

3 0
možnosti

A měl na ně Agrofert nárok nebo neměl? To je podle mého názoru zásadní. Pokud neměl a dostal, je to špatně, pokud měl a dostal, mělo by to být v pořádku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články