Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zjistíte-li si, co kdo řekl na adresu BIS, např. gen Šándor a další lidé od fochu, nelze dojít k jinému závěru. BIS je amatérsky vedený propagandistický spolek postrádající elementární profesionalitu. Zeman jen pojmenoval trpkou pravdu - jak jinak zemanovsky.

2 2
možnosti

I kdyby to byla pravda, tak příčetný prezident nebude poškozovat zpravodajskou službu vlastní země.

Zajímavé je, že členové sněmovní komise, která BIS kontroluje a má přístup k tajným dokumentů (na rozdíl od Šándora), se všichni plně za BIS postavili.

3 0
možnosti
Foto

To, že se informace týkající se např. NATO předávají tak, aby se k nim prezident nedostal, je informace už z minulého mandátu. Otázka je, zda se vůbec předávají všechny. Samozřejmě nejde jen o to nehorázné vyjádření k BIS, nejenže se ten cirkus odehrával v obskurní televizi Barrandov, ale Zeman nehorázně lhal (rozpočet, aktivity, činnost, NCOZ). BIS nemá žádné skandály, její činnost je oceňována nejen vládou, ale dalšími dvěma výbory, které ji kontrolují. Bez Zemanova lhaní by nebyl jediný důvod pochybovat o její činnosti, ergo záměrně podrývá důvěru v tajnou službu. Nota bene ve světle toho, že s největší pravděpodobností nedostává všechny informace a včas, jak by tomu bylo u prezidenta, který není napojen na ruské kanály (e.g.Nejedlý).

Ústavní žaloba by byla více než na místě. Od počátku mandátu je Zeman svojí proruskou aktivitou nedůvěryhodný u západních spojenců, objem a citlivost informací, které s námi naši spojenci sdílí, je omezen tak, aby nemohlo dojít k zásadnímu ohrožení ve chvíli, kdy Zeman lokajsky nebo samolibě někde něco vykecá (e.g. po ČR se pohybující terorista). To vše poškozuje ČR a jen učelové spojení s Babišem brání tomu, aby byl Zeman ústavně žalován a odsouzen.

7 2
možnosti

Jako bych četl článek z Rudého Práva: nehorázné vyjádření, podrývá důvěru, zásadní ohrožení, lokajsky a samolibě. Hezky jste nám to nandal. Tak nějak stranicky.

3 5
možnosti
Foto

Postoj zákonodárců je pro mě určující více než Ovčáčkovo sdělení, ze naše silná demokracie Zemanovo působení unese. Kdyby totiž silná byla, měli bychom prezidenta jiného.

4 2
možnosti

K Zemanovým excesům, jako byla aféra s novičokem nebo "čučkaři", je potřeba ještě přičíst neskrývané prezidentovy snahy o to, aby dostavbu jaderné elektrárny Dukovany dostala ruská firma Rosatom, což podle bezpečnostní komise pro nás představuje velké bezpečnostní riziko. Nehledě na to, že Maďaři mají s touto společností špatné zkušenosti, by to znamenalo i posílení vlivu Kremlu.

Určitě je pozoruhodné, že prezident České republiky informuje veřejnost o svých rozhodnutích prostřednictvím tak obskurního média, jakým je TV Barrandov.

7 3
možnosti

O jakých rozhodnutích informuje Zeman prostřednictvím TV Barrandov?

0 0
možnosti

Nejde to demož***pě ve volbách, tak okopávají kotníky alespoň takto, Zeman jako socanský prezident je pro mnohé konzervativce špatně, ale mlž,plž hlavonožec Drahoš, to by byla taková ostuda jak s protinárodním Kiskou na Slovensku.Je tady boj dvou tajných služeb, jedna vidí problém v islamistech a druhá zase v Rusku, já bych pravdu hledal někde uprostřed.

3 3
možnosti

Až se jednou otevřou archivy, zajisté vyplyne i M. Zeman. Vycházím z prostého předpokladu, že se chce "Dobře zapsat do dějin, u národa". Je to lidské a přirozené. Obávám se však, že v kombinaci s jeho osobitým charakterem - už jde o Destrukčníka! Ten rys Prezidentského systému - jej doprovází denně! Zajímavé, kdy se domnívá, že nenese odpovědnost za excesy od H Systemu, přes Uhelnou, po laciné předání strategických součástí HN do rukou Babiše! 3/4 roku kádruje Vládu, aby vygeneroval 2 defraudanty písemných prací! Štasburk odmítl Babišovu žádost o odpárání STB Bureše = Zeman jej klidně, bez Lustračního osvědčení jmenuje! Ani Hitler, Stalin, Napoleon - Svá vojska nenazýval čučkaři ! Miloš je Zrádce - Rozumu, cti a dobrého jména ČR ... :-)

7 2
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články