Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Zasloužená karma. R^

2 0
možnosti
JK

J49i65ř49í 14K18ý40r16a

22. 11. 2018 13:56

Skvělý blog, karma!!!R^

3 0
možnosti
Foto

Možná, že nehlasování ČSSD o důvěře vládě, je způsobeno zásadní nedůvěrou vedení ČSSD vlastním poslancům.

3 0
možnosti
Foto

Ve sněmovně se bude hlasovat o vyslovení nedůvěry vládě, jakýkoliv hlas proti vyslovení nedůvěry je zcela zbytečné plýtvání času, protože jde o to jen sesbírat předepsané minimální množství pro vyslovení nedůvěry a to vládě, ne premiérovi. Celý ten humbuk kolem sociálních demokratů je jen útokem na city, sociální demokracie potřebuje čas na to, aby se dostala nějak do kupy a předčasné volby jsou pro ni to nejhorší řešení a proto vymyslela úkol pro opozici s velmi malou nadějí na úspěch. Horký brambor je v rukou opozice a záleží jen na tom, jak s ním naloží, jinak dojde na slova Babiše, že parlament je jen žvanírna. A pokud se předci dokáže sněmovna rozpustit, bude soc. demokracie na té "správné" straně.

0 0
možnosti
Foto

Poslanec je v poslanecké sněmovně proto, aby hlasoval ANO nebo NE, v případě střetu zájmů se zdržel. Na to, aby při naprosto zásadním hlasování, které má jasně ukázat jejich postoj, místo toho utekli do parlamentní kantýny, jsme je nemuseli volit.

3 0
možnosti
Foto

Ba naopak, já v té neúčasti na hlasování členů ČSSD o nedůvěře vládě vidím přímo "šalamounské" rozhodnutí. Oni, ať už by se zachovali jakkoli bylo by to vždycky špatně. Své jednání odůvodnili tím, že sami hlasování o nedůvěře vlády nevyvolali, nechají to proto na opozici. ;-)A pokud s tím ona nesouhlasí, nechť z rozpustí sněmovnu... (Vědí, že tzv. demokratický blok si sněmovnu nerozpustí, jde jim totiž také o jejich bytí- či nebytí. Znáte to přece, tak rozhodl i moudrý král Šalamoun. "Nemůžete se ženský dohodnout které z vás ten novorozenec patří, necháme ho rozříznout - a dostanete každá jeho půlku." (A skutečná matka dítěte se ho raději vzdala ve prospěch té lhářky). Chápu, že opozice zuří... Rv;-O

2 0
možnosti
VH

Poznámku k dalšímu výpotku špiček ČSSD: "Problém Babiš je problémem ANO, nás se netýká".

Řekli o sobě vše: Ač je problém problematického premiéra problémem celého státu, problémem všech občanů, následující pánové a dáma se za součást tohoto národa nepovažují: J. Hamáček, J. Fialová, M. Netolický, J. Foldyna, R. Onderka, J. Chvojka, I. Bárek, M. Štech, P. Poc, R. Váňa, P. Vícha, M. Starec (pokud se někdo jednání nezúčastnil, omlouvám se, z výroku na tiskovce plynulo, že nikoliv).

Tedy těmto lidem, převážně poslanců či senátorům, jsou problémy jejich voličů (a ostatních občanů) u hyždí.

3 2
možnosti
MD

Dobry clanek. A stejne dobra uvaha p. Leinera.

1 0
možnosti
VK

Stateční investigativci p,Slonková a p.Kubík , to jste mne hodně pobavil.Co udělili tak statečného , to že se ,,ohřívají na protibabišovské vlně " ,která rezonuje částí společnosti? Jinak k ČSSD, ta se snaží chovat jako chytrá horákyně , ale dělá to hodně špatně.

2 1
možnosti
VH

Ach jo, tak to dopadá, když někdo nechápe ironii.

7 0
možnosti
VH

Mám jednu námitku: ČSSD bude hlasovat a bude hlasovat pro setrvání vlády.

Hlasování o důvěře totiž dává každému jednotlivému poslanci jen dvě možnosti: buď aktivně hlasovat pro pád vlády, nebo vládu podpořit. Jedno, že nohama. Hlas, který není pro pád vlády je vždy (byť formálně zapsáno "nepřítomen") hlasem pro Babiše.

Jen pro velmi hloupé je sehráno divadlo "já nic, já muzikant".

1 0
možnosti
JL

Zdá se, že jste ten manévr Hamáčka špatně vyhodnotil. Jediným smyslem odchodu z hlasování je pojistka, že nikdo z členů ČSSD nemůže hlasovat pro nedůvěru vládě.

8 0
možnosti
OF

Hamáček je,zdá se, celkem slušný chlap.

Jako notorický volič socdem /1x DEU, 1x ODS- volba ODS mě bude strašit ještě

před smrtí.../ s nenechám zviklat kvíkotem ulice a pokud se socdem

zbaví JUDr.Haška a bojovníka proti cirkevním restitucím Zimoly,

tak dám Hamáčkovi opět svůj hlas......

0 0
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články