Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Bartoni. Posledni veta vaseho clanku je v podstate to, co jakakoliv "prava" na imigraci kontroluje. Toto je zakladni pravo kazdeho suvereniho statu. Zde slova nacionalismus a patriotismus jsou druhorada. Pouzivana temi, kteri nemaji moznost vysvetlit jeho podstatu (podstatu statu).

1 0
možnosti

Pomatenci budou furt tvrdit, že migrace není základní lidské právo, akorát že všichni musej snést příchozím modré z nebe a běda když u toho nebude plátce daní hýkat blahem!!

0 0
možnosti

Sice netusim co jste pani Horakova chtela cterum svym diskusnim prispevem sdelit, ale napadlo mne ze by se dalo mozna aplikovat jedno heslo z dob zaplat panbuh uz minulych.

Pomatenci vsech zemi spojte se.

A klidne bych i doplnil o: A vyjdete s pegidou do ulic.

Stejne uz po ni ani pes nestekne.

0 0
možnosti

Karma, až na tu legální migraci do porobených států CCCP.

0 0
možnosti
Foto

Nevím, jestli to děláte záměrně, nebo si opravdu nezjistíte fakta o věcech, o kterých píšete. Takhle to máte prakticky v každém blogu, je to záměr?

Nic o tom, že migrace je základní lidské právo, v textu není! A vzhledem k tomu, že podstata vašeho článku stojí na tomto tvrzení, je to celkem průšvih, nemyslíte?

1 2
možnosti
Foto

Ne, opravdu, v dokumentu se nepíše o tom, že migrace je základní lidské právo, ale pouze o tom, že migranti jsou lidé, a mají být respektována jejich základní lidská práva. Ať ale bádám, jak bádám, v žádné konvenci, či dohodě, například v rámci afrických zemí, nečtu, že by se o uprchlíky měly postarat sousední země. TA přitom je o tom jasně přesvědčena polvina Čechů. Toto by žádná normální země nikdy nepodepsala. Jediné, o čem se můžeme dle Ženevské konvence dočíst je, že by uprchlíci, kterým hrozí v jejich zemi jasně definované nebezpečí, by neměli být navráceni do této země (s výjimkou kriminálníků anebo válečných zločinců).

0 0
možnosti

Rekl bych pane Bartoni ze ta jedine spravna definice bude ze: Patriotizmus Nemcu je Nacionalizmus, zatimco ze Nacionalizmus Cechu je Patriotizmus.

0 0
možnosti

pokud navrhovaný text obsahuje tezi o tom, že migrace je základní lidské právo

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=688811

Vy to nevíte a přesto to zde používáte jako hlavní argument. Který článek paktu toto tvrdí??? Rv

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS