Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Opakujete tu lež jako všichni, že SPD obrátila, SPD neobrátila, bude nadále hlasovat pro nedůvěru vládě, takže v čem obrátila? Až potom kdyby padla vláda, je SPD ochotna tolerovat nějakou další vládu výměnou za prosazení nějakých svých programových bodů, takže si prosím tu lež opravte.

0 0
možnosti

Takže oba momenty mají jen jedno společné - oba předsedové byli v té době v zahraničí. Jinak tam není společného ani zbla.

0 0
možnosti

Myslím, že srovnáváte nesrovnatelné.

Sarajevo proběhlo tak, že se Klausovi v době jeho nepřítomnosti rozpadla jeho strana, z odštěpenců se vytvořila nová strana, která velmi brzo odešla do minulosti.

Palermo zatím probíhá tak, že na Babiše je veden útok nespokojenými reprezentanty stran, které do té minulosti spějí mílovým krokem a v jakési křeči se snaží o záchranu. Ale zatím se jim nepodařilo dosáhnout rozpadu Babišovy strany. Možná Babišovi jeho lidé tak věří, nebo je má tak dobře zvládnuté, a možná taky pamatují, jak dopadli ti, kteří před 20 lety podrazili Klause.

3 1
možnosti

:-)......Dobře napsáno! Včera narychlo svolaná manifestace na Václaváku, ohnivé řeči na tribuně, většina čumilů, kteří se s úsměvy mezi sebou bavili. Za hodinu jim bylo zima, tak šli domů.

Ještě, že jsou Češi trochu uvážlivější než Slováci, a hlavně.....máme tu rozumného presidenta, ...nedejbože Kisku!

Vždyť je to celé jenom humbuk s jediným cílem, dostat Babiše z vlády. Ti co to organizují...televize už včera o tom mlela čtvrtý den, ti také Babiše solí. Objektivita dostává na frak ! R^R^R^

3 1
možnosti

Na ten včerejší Václavák jsem se kouknul ze záznamu. Nic nového nezaznělo. Stále jen ta obehraná písnička a dokonce z úst obehraných politiků, které už i vlastní strany poslaly za kulisy. Že se to moc nepovedlo, bylo i patrné z marné snahy roztleskávačů z pódia, dostat postupně řídnoucí dav do varu.

2 0
možnosti

Ale není vše hrozné! Babiš již povolil dva dotazy na tiskovce - před odletem do Brusele! Rovněž jsme získali další jistotu! Vedle smrti, je zde jeho prohlášení, že neodstoupí nikdy! Optimisticky se tedy dívám do budoucnosti. Furt mi ale vrtá hlavou - Kolik židlí mu nachystají? Jednu - dvě? Přijede Babiš i Bureš ! Na kterou se posadí? A půjde si sednout, vůbec někdy ? ...:-)

2 3
možnosti
Foto

Tajné konto ve Švýcarsku neexistovalo.Byl to v té době prokázaný nesmysl Vaše tvrzení je lež. Jinak je to celé blábol se stupidní snahou obhajovat Babiše.RvRv

5 0
možnosti

Přesně tak, kradou všichni!

3 1
možnosti
Foto

Sparávně: "Fšecí kradnů..." ;-)R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články