Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

P23a22v78e97l 58P13o53n35e23c

16. 11. 2018 10:04

Každý snímek osoby, který má za cíl představit osobu jako takovou, považován za porušení osobnostních práv podle judikatury švýcarského federálního soudu. Zákon platí i pro veřejné prostory, komerční (či nekomerční) využití snímku je přitom nevýznamné: https://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Country_specific_consent_requirements#Switzerland

0 0
možnosti
PB

P34e69t75r 91B66u56r55i26a48n

16. 11. 2018 0:39

Blog mi připadá jako smotanina všeho tak, aby to bylo dobře (pro Babiše). Je hezké, že věříte Babišovi, že jeho syn onemocněl na jaře 2015. Tak to mu jistě věříte i toto:

-nevím komu patří Čapí hnízdo

-patří asi nějakým právníkům z Prahy, ale neznám je

-vím komu patří, ale jsem vázán smlouvou o mlčenlivosti

-je možné, že patří do našeho holdingu, nemůžu si pamatovat všechny firmy

-patřilo mým dětem

-ale ty doklady o anonymních akciích se nám někde ztratily

(nehodící se škrtněte)

1 0
možnosti
PB

P18e27t43r 83B49r60o24ž

15. 11. 2018 14:14

Ani to, že blogy Burešových zastánců dá idnes na titulku, na kauze nic nezmění.

4 1
možnosti
PK

Z faktografického pohledu scizofrenika výpověď nepřinese relevantní fakta, ale pouze snůšku fantazií nemocného. Bezcenná.

Z žurnalistického pohledu takový zákeřný způsob nahrávání nemá opodstatnění ani legitimitu ve veřejném zájmu. Jinak by byla léčebna v Bohnicích žurnalistickým rájem. Sprostý bulvár. Eticky je skryté nahrávání za hranou tolerovatelného. Seznam ale není médium veřejné služby, kde je použití skrytých prostředků striktně regulováno. Čili žalovatelné by to bylo, ale pouze podle občanského zákoníku jako nepřijatelný zásah do soukromí.

A slavní investigativci ? Z celého výsledku je zajímavé jen načasování. Nic než bída a špatně od žaludku a to stejně jako z „novináře“ Hrbáčka, který zveřejnil fízly vyfabrikovanou Kubiceho zprávu a „novináře“ Kmenty, který pomáhal vyfabrikovat kauzu Budišov a vystavil nespravedlnosti dnešní eurokomisařku Jourovou. Za všemi těmito „investigativci“ je hromada mediálních mrtvol a smrad z policejních bagančat. A ani jedna kvalitně odvedená kauza.

7 3
možnosti
LB

Tzv. Kubiceho zpráva nebyla vyfabrikovaná, ale jedna její část obsahovala i kompromitující informace, které sbíralo podsvětí na politiky.

Jaroslav Kmenta neměl s kauzou Budišov vůbec nic společného, tím novinářem, který o té záležitosti referoval byl Janek Kroupa.

Včera byla na Seznamu právní analýza postupu novinářů Slonkové s Kubíkem, jejíž autorem byl bývalý ministr vnitra a právník JUDr. Tomáš Sokol, který má zcela jiný názor než vy.

Jak víte, že Babiš jr. je schizofrenik? Vy jste viděl jeho zdravotní dokumentaci? A když už máte tak excelentní znalosti z oboru práva a žurnalistiky, je překvapující, že nevíte, že šíření informace o zdravotním stavu jiných osob je u nás klasifikováno jako trestný čin.

5 3
možnosti
JA

J11i14ř18í 77A65l98e27x95a

15. 11. 2018 13:43

Soudruhu ANOisto, zase jste se odkopal! Rv;-D

4 5
možnosti
KF

Nic z toho co jste zde napsal nevyvrací fakt, že Andrej Babiš starší udělal dotační podvod a teď se z toho chce vyvléknout.

9 0
možnosti
LB

Zjistěte si fakta, Babiš jr. nikdy neměl jako pilot v rukách osudy lidí, protože neměl kvalifikaci ani na druhého pilota.

3 0
možnosti
Foto

píše se, že lítal s Travel Service, ale už se neuvádí v jaké pozici.

2 0
možnosti
Foto

Já to vidím jinak. Někde v té reportáži musí být řadovému pozorovateli skrytý návod pro policii a sátní zástupce jak konat. Jak jinak si vysvětlit, že celou dobu věděli o pobytu AB ml., ale vyslechnout se ho jaksi nepovedlo. Až po reportáži začali dělat svou práci, ergo musí v ní být informace a návod, který jim otevřel oči a mohli začít postupovat tak, jak mají.

2 0
možnosti
Foto

sám jsem četl, že policie B. jr. vyslýchala a došla k závěru, že unesen nebyl.

1 1
možnosti
RM

Pan Marek Volner prohlásil že reportáž paní Slonkové je bomba. Co k tomu dodat. Úroveň našich novinářů je taková jaká je a pozitivně ji může změnit pouze jejich nová generace pokud jim bude umožněno se prosadit. Žijeme v demokratické společnosti a vše co se týká kauzy Čapí hnízdo je věcí policie ČR, státního zastupitelství, případně soudů. Je spousta témat k blogům a tyto zbytečné a prázdné diskuze pouze odhalují ledví svých pisatelů, kteří předvádějí své právnické znalosti, detektivní schopnosti či své osobní přání.

15 1
možnosti
PB

P11e88t76r 35B44u21r24i10a47n

16. 11. 2018 0:28

Nikoliv, právě proto, že žijeme v demokratické společnosti, tak všechno co se týká politiků je věcí veřejnou! A co na to velký zastánce A.Babiše, M.Zeman?

„Já jsem se vždy řídil zásadou ‚padni, komu padni‘. A jak víte, tak byl jsem ten, kdo odvolal ministra financí Ivoše Svobodu, aniž bych byl subjektivně přesvědčen o jeho vině, protože jsem se řídil zásadou, že v politice platí presumpce viny, na rozdíl od presumpce neviny, která platí všude jinde,“ odpověděl Zeman na otázku,

2 0
možnosti
RB

Slonkova s Kubikem i Seznamem se asi ještě hoooodně zapotí. Natáčet Švýcarského občana ve Švýcarsku bez jeho souhlasu. Hmmmm mm.

9 6
možnosti
LB

Nezapotí, přečtěte si právní analýzu JUDr. Sokola. Opravdu si myslíte, že tak zkušení novináři, jako Slonková s Kubíkem, by si tak školácky naběhli a zničili by si vlastní kariéru?

12 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,57
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články