Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S tím nahráváním je to velmi zajímavé. Matně si vzpomínám, že někde, asi v Třebíči, si nějaký nežádoucí reportér nahrál někoho, kdo mu ničil jeho majetek a dostal za to pokutu. Ovšem paní Slonková a pan Tomek, jsou asi žádoucí, tak dostanou nějakou cenu.

2 0
možnosti

M61i78l51a19n 30K78e64s34l

14. 11. 2018 14:24

Policie nejen,že věděla kde mladý Babiš ve Švýcarsku žije,ona prý i věděla kam jej táta na Krym dal l unést.Buď ten únos nebyl únosem nebo policie měla konat.

1 0
možnosti

Já myslím, že podstata se nemění v ničem. Myslím, že ani na ČSSD moc nezáleží. Napíšu to takto - co se bude dít, když tedy dojde k předčasným volbám. Jděme klidně až na ten možný nejzažší konec. Co se bude dít, když volby dopadnou obdobně jako poslední a nebo když ANO ještě více posílí. Mám to za hodně možné - takový výsledek.

1 0
možnosti
Foto

Tak pan Babiš ty děti do celé kauzy zatáhl před deseti lety, když jim věnoval hračku, aby se něco naučili, jak získávat a hospodařit s majetkem. To asi přece jenom vše vypadalo jinak.

1 0
možnosti

Jistě. Máte pravdu. Jen netuším, co to na všem podstatném mění. Dle mého soudu ale vůbec nic. Opravdu netuším, co tím konstatováním chcete sdělit - myslím, co podstatného to mění na čemkoli.

1 0
možnosti

Možná bychom 17.listopad měli oslavit pádem vlády a novými volbami...i když vlastně stále nic nevíme a soudy nekonají a policie nekoná a tak čekáme a čekáme ...

2 2
možnosti

to je přesně ono, nikdo nic neví, ale zároveň má každý jasno ;-)

8 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,88
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články