Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Jak Vy všechno víte. I to, že to je s Babišem juniorem nahnuté, když bere "nějaké léky". Jako třeba když bere léky na deprese, že je nezpůsobilý reálného myšlení? Fakt?

Znamenitá je i Vaše konspirační teorie o ovlivnění matkou (která jistě pana Babiše nenávidí - proč?). Pokud by byly Vaše vztahy s rodiči na bodu mrazu, znamenalo by to snad, že byste vydával vyjádření, která by měla tendenci ho dovést do basy,

Pan Pospíšil má arci pravdu, tvrdí-li, že podezřelého musí vyšetřit český soudní znalec. Aby případně podvodné stanovisko stíhanými vybraného lékaře bylo objektivizováno.

Týká se nejen Babiše jun., ale i Babišové juniorky. Čím to, že právě Babišovy děti trpí depresemi?

2 0
možnosti
TH

„Řekla mi (Protopopová) - máš na výběr, buďto tě zavřeme v Národním ústavu duševního zdraví, buď tady budeš, nebo půjdeš na prázdniny. Já jsem si vybral prázdniny,“ řekl Andrej Babiš mladší. „On (Protopopov) mi řekl na Ukrajině - já a tvůj otec uděláme všechno, abys byl zavřený,“ uvedl. Protopopova se podle svých slov bál, a proto oznámil české policii, že byl unesen.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=687431

a tohle nekterym nevadi a jeste obhajuji Babise.

3 0
možnosti
Foto

Až a pokud někdo dokáže, že to je pravda, tak to vadit bude, dokud to ale dokázané není, může to vadit jen lidem rozumu mdlého a právně neinformovaného.

4 5
možnosti
DK

"Důvěryhodnost jeho vyjádření považuji za velmi nízkou nejen proto, že „bere léky a má lepší lékaře“.

Mr. Bartoň. Z dnešních zpráv na téma Babiš a jeho syn jste vypracoval svodku přesně s vašimi myšlenkami, dovednostmi, schopnostmi . Věřím, že dál vás to už nepustí...

0 0
možnosti
OF

Je mi z toho špatně. A.B. mladší je t.č. opravdu nemocný. Nájezd novinářských hyen

povede určitě ke zhoršení jeho psychického stavu.Je otřesné, jak tito novináři vystupují, agresivní netolerantní hyeny. I naprostý laik vidí, že A.B mladšího je t.č. třeba nechat na pokoji. Babiše nemám rád, dle mého názoru stoji za protipolskou kampaní, ve které se míchají potraviny s polskými řidiči, zloději.... člověku bylo smutno, když to četl...nicméně toto si ani Babiš nezaslouží. Chce se mi zvracet.

že by český člověk a pacient byl tak sobecký a hloupý ?Pohotovost si umíte zavolat.

i o půlnoci, ale ze základy zdravovědy jsou vám úplně cizí.RvRvRv

3 11
možnosti
LB

Pane Filipczyku, uvědomujete si, že medializace té kauzy v první řadě ochránila A. Babiše jr.? Třeba před tím, aby zase nebyl v tichosti odvezen "na prázdniny" na Krym nebo na Sibiř. Nebo ještě před něčím horším. I z těchto důvodů se

některé informace zveřejňují, aby se předešlo něčemu mnohem horšímu.

Oba novináři jednali v souladu s etickým kodexem novinářů. Z reportáže bylo patrné, že žádné nefér metody nepoužili, Babiš jr. s nimi komunikoval zcela dobrovolně a za přítomnosti matky a sám pak i prostřednictvím e-mailové pošty.

O aféře Watergate jste nikdy neslyšel? Oba novináři - Carl Bernstein a Bob Woodward byli za svou reportáž v roce 1973 oceněni Pulitzerovou cenou a tato kauza se natrvalo zapsala do dějin žurnalistiky.

Slonková s Kubíkem na kauze ČH pracují dva roky a evidentně si vedou lépe, než policie.

14 2
možnosti
MM

Máte určitě právo uvažovat o této kauze, ale předpokládám, že o ní nevíte více než A.Babiš, jeho syn, státní zástupce a policie.

3 0
možnosti
MM

Jen se zeptám, kdo?

2 1
možnosti
VB

V73i69l32é79m 75B32a27r68á20k

13. 11. 2018 11:14

Ano, je na místě zahájit šetření v policii. Babiš ml. napíše mail, že ho unesli a policie nic. Jak a kdo to vyhodnotil? Proč to odložili? Byl to obviněný, takže proč neposkytli vyšetřovatelům Hnízda informace? Jak se vlastně stalo, že Babiš ml. začal být považován za duševně nemocného? Nebylo to naaranžované? Kdy žil v Česku a kde na Slovensku? Jak žil?

Vůbec nejsnadnější diskreditace jakékoliv osoby je přes duševní onemocnění. Proto KGB zavírala opozici do blázinců a vydávala je za magory.

10 1
možnosti
LB

Za zamyšlení určitě stojí i fakt, kam mizí policisté, kteří se podíleli na vyšetřování kauzy Čapí hnízdo. Jak to vypadá, zůstal v tom sám jen jeden vyšetřovatel, ostatní kamsi odcházejí. A ředitel Tuhý opustí policii a dá se na dráhu diplomata :-)

"Prokazatelný magor" byl kauzou ČP pilotem, což znamená, že musel absolvovat náročné psychologické testy a zvládnout příslušnou školu. Anebo nemusel?

Psychické problémy mohou postihnout úplně každého a nikdo z nás neví, čím si ten člověk prošel.

6 0
možnosti
SN

:-)........Dobře jste to napsal, ale nepochválili Vás. A hned je zase ve státě veselo. JUrečka už vyhlašuje nedůvěru vládě, Fiala se zase blýskl okamžitou reakcí, která má zřejmě podpořit JUrečku a náš oblíbený bloger Pesyznski už zase svolává manifestaci. Dlouho byl klid, politika spala, Babiš sklízel na mezinárodní politické scéně jeden úspěch za druhým.....tak je ho třeba osolit.

Exmanželka....jistě to všichni znají - synek trochu mimo, tak mu polehoučku podstrkuje.....víš, táta je zmetek, odstrčil nás, vzal si mladou a krásnou ženu a my tu chudáci ve Švýcarsku trpíme bídu ! R^R^R^

6 9
možnosti
Foto

Já fakt někdy přemýším, jestli jste opravdu živá bytost se všemi atributy nebo jen naprogramovaný SW.

9 1
možnosti
PB

P92e56t69r 23B73u12r36i80a38n

13. 11. 2018 11:01

Rychlost vyšetřování je dána tím, že A.Babiš udělal zatím vše proto, aby kauzu brzdil. Viz jeho zoufalý boj o nezahájení trestního stíhání (nevydání).

A kde berete informace, že Babišův syn je cizí státní příslušník?

5 0
možnosti
JP

Má švýcarské občanství.

4 0
možnosti
Foto

I u tohoto blogu mohu jen opakovat své udivení nad obhajováním neobhajitelného. Nemyslím tím jen aktuální informace, ač i o ně běží. Myslím tím haldu informací a výpovědí o Babišovi a dnešní informace přesně zapadá do schématu.

I mí kluci, když byli malí, tak už by chápali situaci..... nějteří, byť věkem dospělí, stále nechápou. Jen nevím: neumějí nebo nemohou chápat?

7 1
možnosti
JN

Možná, kdyby s tím objevem přišel někdo jiný. Ale tak profláknutým "investigativcům" není snadné věřit. Tož, tak.

6 2
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články