Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsou-li vojáci stříleni lidmi, kteří se pohybují na jejich základnách, je něco v nepořádku, asi o tento druh podpory samotní Afgánci nemají zájem. Bylo by třeba o tom diskutovat, ne odsuzovat Zaorálka, který je diskuzi nakloněn.To však neznamená, že schvaluji jeho předcházející počínání, kdy měl mnoho možností ji otevřít, ale mlčel.Rv

0 0
možnosti

Zaorálek pouze řekl svůj názor (co si myslí). A není jediný. Nebo to už "zase" u nás nejde? On o tom přece sám nerozhoduje. Proč by si k tomu nemohl svobodně říci to své.

2 0
možnosti
Foto

To! že v Avganistánu někdo vyhraje, si může myslet jen vůl. To, že se stane z Iráku demokracie po vzoru "svobodného" USA, je utopie.

A že Rusko je nepřítel, ??? koho prosím vás..., ale že o němž sní malá parta již vice než 100 let, jež platila Ruskou revoluci, povraždila miliony lidí, plánovaně. Tato ideologická skupina o počtu 2% ovládala SSSR až do převratu a ovládá do dnes.

Pokud nesouhlasíte, doporučuji se věnovat, historii, stačí zevrubně. V prvním revolučním výboru Ruska bylo z 550 členů podezřele 485 židů. (židovství je ideologie, ne etnická skupina prosím nezaměňovat )

3 3
možnosti
Foto

Zajímá mě kde jste k tomu počtu přišel. Za druhé v Rusku se neurčovalo židovství podle Židovského zákona Halachy, ale podle dědečka, otce.

0 0
možnosti

Pan Zaorálek má pravdu.Neuspěli tam Angličani ani Rusové.To samé dopadne s touto tzv misí.Pouze na tom profitují jiní než samotní Afgánci.Proč se snažit všude vyvážet náš způsob chápání demokracie a při tom nerespektovat místní komunitu .Pan Gazdík se občas snaží na sebe upozornit,ale jen tak plácá nesmysly.

3 2
možnosti

Pan Zaorálek má pravdu? Proč tuto pravdu nehlásal jako ministr zahraničí a při hlasování o další účasti naší armády v misích? Je mi z jeho převlékání kabátu nevolno. Pan Gazdík nestojí za komentář. Ten neví která bije.

5 0
možnosti
Foto

Dnešní války se nevyhrávají na bitevním poli. Američané, přestože měli ve Vietnamu navrch, nakonec ztratili doma podporu a konflikt prohráli. Stejné je to s Afghánistánem. Hledá se nejslabší článek. Po prvním útoku došlo k "zamyšlení nad naší účastí". Po prozrazení odvety, za jejíž prozrazení by měl jít někdo bručet,následoval další útok, po kterém mělo spíš dojít k politické demonstraci , že za naší misí, ač si může každý myslet co chce, jednoznačně stojíme. Pan Zaorálek nejenže bezprostředně dal pokyn k útokům na naše vojáky i značně zhoršil situaci pozůstalých - udělal z hrdinů žoldáky a vyloženě zkomplikoval vojenským velitelům možnost zpříma se podívat do očí pozůstalým. Reakce velitele byla tedy naprosto logická a pan Zaorálek by si měl sám sobě přinejmenším nafackovat a odtáhnout z politiky.

3 3
možnosti
Foto

USA prohráli válku ve Vietnamu????? Tak to je pro mě novinka.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS