Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji Vám, pane Bartoni za to, že píšete.

0 0
možnosti

J26a14n 24R77á81ž

2. 11. 2018 18:21

S průzkumy jeto ošidné. Jde o to, jaká otázka je položena. Zastavili mne v Brně velmi mladí ON a ONA s vlajkami EU v klopách kabátu a položili mi otázku zda se cítím být proevropský. Odpověděl jsem "Samozřejmě, jsem proevropský" Druhá otázka: Co považujete za největší výhodu členství v EU: Odpověděl jsem, že nic, protože žádnou výhodu pro mne z členství ČR v EU neznám. Následovalo vyjevené: Ale vždyť jste přece proevropský? Odpověděl jsem: Vzhledem k tomu, že EU není to samé jako Evropa, nevidím problém v tom být proevropský a být zároveň proti členství v EU.

Jestli tedy bylo cílemtoho průzkumu zjistit, kdo je proevropský a ztotožnit kladnou odpověď s "prounijní", tak v průzkumu vyšlo, že jsem příznivec EU.

1 0
možnosti

O czexitu je možno debatovat, ale eurosojuz tak jako východní blok se rozpadne nezávisle na nás, dnes už je jen otázka jak moc to bude krvavé, čím dřív to bude tím menší budou oběti a infikace středovýchodu multikulturalismem a islamizaci.Jako socialismus tak i eurobolševismus je bohužel vnitřně nereformovatelný.Asi tím že nejsem napojen na neziskový a dotační byznys se v rámci podnikání pohybuje jen mezi euroskeptiky ale nepopírám že se eurohujeři najdou i mezi dolními 10 miliony.:-)

1 0
možnosti
Foto

Ano, vznik skupiny je základním předpokladem jak EU měnit k vlastnímu obrazu. Pokud do parlamentu vstoupí noví poslanci, kteří budou držet jednotnou linii , je větší šance něco prosadit. Hlavně už evropský parlament nesmí sloužit jako trafika pro vysloužilé a nepohodlné politiky jak je to dnes.

1 1
možnosti

Skoro 2/3 lidí je prý s EU spokojeno. Když ale někdo řekne slovo "referendum" a dodá "o setrvání v EU", chytá některé politiky amok a provinilec je okamžitě uklován.

15 0
možnosti
Foto

Jsem s členstvím v Unii hodně nespokojen a v europarlamentních volbách si dám záležet a pečlivě vyberu k EU silně kritické kandidáty.

16 0
možnosti

J52a17k83u15b 89H22o86z75a

2. 11. 2018 11:57

Mohu to oTagovat "MeToo"?

0 0
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články