Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M72i80l78a23n 31K55e43s78l

31. 10. 2018 21:31

Mléka bych mu dal,co vypije.Ještě bych mu přidal balík plének.Jméno toho pána slyším poprvé.Asi v poslanecké lavici chrní jak mimino po nakojení.Akurát ty prachy jej probudily.

1 0
možnosti
Foto

Taky si myslím, že mléka z přebytků zemědělské výroby by mohl upíjet tak dlouho, až by prdnul, alespoň by stát ušetřil na intervenčních nákupech.

0 0
možnosti

A přitom by stačilo výši poslaneckých platů definovat jako x platů průměrných. A rázem by ubyly hádky o platy. To samé udělat i s platy učitelů, policajtů či sestřiček.

0 0
možnosti
VJ

V48í32t 76J28ů40z57a

31. 10. 2018 23:33

Nějak tak to definované je.

0 0
možnosti
VN

Já bych podrobil analýze práci pana poslance Pávka. Protože pouze jenom tak můžeme dostat odpověď na otázku , zda si pan poslanec zvýšení mzdy zaslouží či nikoliv.

Je to něco podobného jako ve firmě. Když přijde za svým šéfem s požadavkem na zvýšení mzdy kvalitně pracující člověk , na kterého je vždy spolehnutí a který vykonává v perfektní kvalitě svoji práci , je to o něčem jiném , než když přijde za svým šéfem špatný zaměstnanec , který se ve firmě zuby nehty drží jenom díky nedostatku personálu na trhu.

2 0
možnosti
Foto

Já Vám to můžu říct i bez analýzy, jeden vedle druhého jsou tam zadarmo drazí. A protože Pávka platíme ze svých daní, mohl by zkusit referendum a kdyby to nevyšlo, mohli by mu posílat peníze jednotlivci. Případně by mohl rozšířit referendum o otázky, chcete přidat raději mně nebo zdravotním sestrám? :-)

0 0
možnosti
PK

Ano přidejte mu ale zvedněte taky ceny v poslaneckém bistru,bo to je fakt ostuda...;-O

1 0
možnosti
JN

Pane autore, co má Pávkova nenažranost společné a A.Babišem?

0 0
možnosti
Foto

To já bych po Pávkovi ten kámen klidně mrsknul.

5 0
možnosti
Foto

Poslanec Pávek jen upřímně řekl pravdu, kterou si nemyslí jen drtivá většina poslanců, ale i všech lidí. A je to lepší než se přetvařovat. Podlehli tlaku ulice, zavedli přímou volbu prezidenta i když s ní v duchu většinově nesouhlasili, a víme jak to dopadlo.

3 2
možnosti
JJ

J37i38ř75í 72J37o43n58á42š

31. 10. 2018 11:35

No teda...Jde Vám o pana Pávka nebo zase útok na prezidentskou volbu? Už je to malinko hodně únavné...Rv

9 1
možnosti
DR

To je to co tvrdím už dávno. Tady se v diskuzích stále dohadujeme o zlých komunistech, o Kalóskovi, o tom zda-li je lepší ta tzv. pravice nebo levice ale přitom oni sami nás mají po svém zvolení úplně "na háku". Jak se jedná o jejich platy, není mezi nimi totiž vůbec žádný rozdíl. Jsme v těch diskuzích naivní a to všichni bez výjimky.

13 0
možnosti
Foto

Jak jsou před volbami všichni ohromně úslužní, úsporní a vstřícní - a sotva tam do toho sálu s poslaneckými průkazy vlezou, aby si tam jako Jezinky prstíček ohřáli, rázem na všechny voliče zapomenou. Česká realita - a lékem na to je nejen přímá volba, ale také "odvolatelnost" politiků. 8-o;-(

6 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,57
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články