Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajímalo by mě kolik diskutérů skutečně četlo FB příspěvek Petra Vokřála? Pak by v příspěvcích výrazy "obcházení" na komunální úrovní získal jiný rozměr, než jaký ho zde vykreslují.

Jestliže členové nové koalice nevěděli o nové koaliční smlouvě pár hodin před podpisem, tak buď lhali, nebo o ní opravdu nevěděli. Pokud o ní skutečně nevěděli, jak se ta nová smlouva tedy bez vyjednávání vytvořila? To se sama vytvořila a sama připravila k podpisu?

Takže o ní buď lhali, což je obrázek samo o sobě, nebo o ní skutečně nevěděli a tím pádem ji připravil někdo za jejich zády.

1 0
možnosti
Foto

J43a57n62a 92M88a47j50o76v40á

26. 10. 2018 9:08

Myslím, že máte zkreslené představy. Komunální politika není přece "centrálně řízená" a každé město si řeší své. Není to celonárodní úroveň, netvoří se tady zákony, naopak se s nimi pracuje. A tak to není jen otázka počtu mandátu, ale taky otázka toho, kdo se dokáže domluvit.

Mne stále udivují úvahy o tom, že "strany obešly vítěze voleb". Jak obešly? Asi se on s ostatními nedokázal domluvit.

Města by měla být řízena lidmi, kteří jsou čitelní a domluvit se umí. V zásadě bez ohledu na stranické tričko.

1 0
možnosti
Foto

Komunální politika je něco jiného než celostátní. Místní koalice jsou na celostátní úrovni nemyslitelné a je to dobře. Na lokální úrovni je to o lokálních lidech, které každý zná. Mluvit ale o nějakých megapodrazech apod. může ale opravdu jen ten, kdo má pokřivenou morálku.

5 0
možnosti

Taková už je politika. Nutno spravedlivě uznat, že brněnské ANO se ten zdejší podraz ODS alespoň podařilo skvěle mediálně prodat....:-)

1 0
možnosti
Foto

Proč pořád čtu a slyším o podrazech? Prostě jednají, nějak se chvají a dohodnou koalici.

Faktem zůstává, že zohledňovat výsledek jednání v jiné oblasti do vlastní činnosti je hodně nedospělé, mstivé a nedůstojné. Ale TO jsme si zvolili, tak nás to nemá překvapovat.

Dost mne baví výroky obrkřiváka o podrazech. :-)

4 0
možnosti

Jak už bylo mnohokrát řečeno, nebylo to od ODS příliš fér něco slíbit a pak vycouvat,ale jako megapodraz bych to nehodnotil, taková je realita, většina bere vše....

1 0
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články