Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ekonomické sankce donutily české firmy protlačit se na jiné trhy. A ty bývají většinou více konkurenční než ten ruský, takže ze začátku to zabolelo, ale ve finále jsme na tom vydělali. A teď je nejlepší situace, abychom se od Ruska odstřihli ještě víc. Ne že bychom měli dělat, že Rusko neexistuje a plyn že k nám padá z vesmíru, ale zbytečně bychom se Ruskem neměli zabývat. Beztak je to jedna z nejchudších zemí v Evropě i Asii.

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 3
možnosti
Foto

I41v37a83n 16M38a61r63e14k

22. 10. 2018 19:21

P. Bartoni karma. R^

5 2
možnosti

Již jsem zmínil vícekrát. Jak někdo začne používat rozum a není primárně "naštván" tím správným směrem okamžitě to schytá. "Podle sebe soudím tebe" platí stále. Ani jeden autor tam nebyl - a ani hezká mladička bloggerka - ale každý holt tím svým způsobem vidění světa nahlíží na to co se tam dělo. Pan Hilšer u mne propadl sítem politické inteligence vůbec. Když jsem pak viděl některé jeho fotografie .... nemohu se ubránit zvolání : "ZaplaťBůh za Zemana !" A to jsem k němu dost kritický !

13 6
možnosti
Foto

;-D:-)prošla jsem pečlivě diskuzi a ješitně Vám chci poděkovat. Jste laskavý a víc neříkám...:-)

0 1
možnosti

Toto je typický příklad toho když nějací křiklouni udělají z komára velblouda. Setkání vedení parlamentů různých zemí je naprosto normální jev a to samozřejmě nejen z tím zrovna tentokrát ruským ale i z jakýkoli jiným.

Bartoši, Bartoši, jestli takhle budeš pokračovat dál, tak můj hlas v minulých parlamentních volbách byl pro Vás tím pro mě posledním. Rv

10 5
možnosti

Ale pro nás je takové setkání naprosto k ničemu. A kdo sleduje ruské zprávy, zaznamená, jak jsou takové návštěvy využívány k masírce vlastních občanů.

2 0
možnosti

:-)......Pane autore, gratuluji! TRefil jste do černého. Bitva jak u Vídně s TUrky !!!R^R^R^

5 7
možnosti

Ale je těžké ty východní nájezdníky a jejich přisluhovače porazit...

5 2
možnosti
Foto

a jakou cestou to berete? severní stěnou, jižní? alpinismus je krásný, ale v Rusku a tady pro své lačné to proboha nazvěte jinak. Ať se vám daří a cesta kloužeR^.

6 5
možnosti

Jestli se Vaše politické komentáře, názory a úvahy točí okolo té části těla o které píšete jste na správném místě pro trefné komentáře.

2 1
možnosti
Foto

Cesty do Moskvy bývaly za socialismu vazalské, dnes však tento přídomek získaly cesty do Bruselu a Berlína.

15 14
možnosti
Foto

Tak mi připadá, že jste na nějaké křižovatce nedával tak úplně pozor na cestu a koukejte kam míříte. :-)

5 3
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články