Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejen Němeco,ale i celá Evropa vymírá.Východní dokonce rychleji nežTo samé se týká Ruska a nejhuř jsou na tom Japonsko a Jížní Korea...?Co s tím?Rasismus a vyvolávání hysterie spojené s nenávisti to jistě nevyřeší....

1 0
možnosti

Jakej rasismus? Jaka hysterie? Co to je za hlouposti? Lidi nechteji vv Evrope nelegaly, to je vse.

1 0
možnosti

Nejen Německo potřebuje levnou pracovní sílu, ale i další evropské státy včetně nás, které vymírají kvůli své bezbřehé liberálnosti, neochotě vládnoucích garnitur učinit podmínky pro mladé, aby zakládali rodiny a měli děti a to znamená především pomoc jim najít bydlení, které by nemuseli splácet celý život u lichvářů přes hypotéku.

Lidi potřebuje celá Evropa, ale nejsou, protože se nerodí. A nerodí se proto, protože je vše zaměřeno na ego jednotlivce.

A společnost, které se nechce dělat rukama a nechce mít děti, čeká jen jediné, že přijdou na jejich místo jiní, kteří poslechnou dva základní Boží principy: Budou zakládat rodit, budou mít děti a nebude jim vadit obyčejná práce rukama.

1 0
možnosti

No ano ani strojní a elektroinženýři v davu imigrantů nejsou a se slušnou znalostí mentality Němců a jejich prostředí se obávám,že protiimigrantské bouře teprve v budoucnosti zahoří...

0 0
možnosti
Foto

Nechybí přece jen vysoce kvalifikované profese.Co dělníci,prodavačky,řidiči autobusu,pečovatelky v domovech pro seniory a tak by dalo dlouho pokračovat....

0 0
možnosti

Takže to přerozdělování z optiky Německa by probíhalo selektivně. Ti, co jsou schopni pracovat, by zůstali, "neschopný odpad" by se odsunul na východ.

2 0
možnosti

Celý tržní svět je narvaný zbožím až po střechu, tlak na spotřebu je enormní. Další lidi potřebují k navýšení další nadprodukce? V některých případech snad, mnohem větší cenu pro korporace však má významné navýšení populace za účelem spotřeby. Tento význam mělo a má rozšiřování EU, která se v jistou dobu nezdráhala přijmout i Turecko. Když se již rozšiřovat není kam, tak si konzumenty přivedeme.

2 0
možnosti

Někde jsem četl mnohem větší číslo pracovních sil, které v Německu chybí. Když se k potřebám průmyslu přidají chybějící pracovníci v ústavech pro seniory... atd., tak se prý dostaneme nad 1 milion osob, které Německo potřebuje. Taky jsem četl názor, že ti migranti to nevytrhnou, snad až jejich děti budou pro Německo přínosem.

0 0
možnosti

Nejenže nejsou kvalifikovanou pracovní silou, oni nejsou žádnou pracovní silou. V životě dělat nebudou. Kvůli práci do Evropy s neziskovkama neplavali.

9 2
možnosti
Foto

To jsou ovšem jenom žvásty.....bez znalosti jazyka se rovnou nikdo do práce ihned nezapojí.Podíl zaměstnaných postupně stoupá.

0 0
možnosti

Vysvetleni je jednoduche. je to smesice propagandy a lzi. Lzou (nemecka media)uplne ve vsem, stejne a mozna jeste vic nez komuniste. Moderni prumysl a technologie potrebuje kvalifikovane a predevsim motivovane pracovniky. Az ukazi PRAVDIVA cisla o zapojeni migrantu do pracovniho procesu v Nemecku, pak bude mozna dikuse.

9 0
možnosti
Foto

Nejedná se přece jen o pracující v prumyslu.Jsou i jiné profese,které tak velkou kvalifikaci nepotřebují....

0 0
možnosti

A o to vlastně jde celou dobu. Západní státy bohužel od dob kolonizace žijí z cizího. Nejenom Německo. Ano oni se potřebují chovat jako lidumilové, ale ty migranty nacpat nám a od nás kvalifikovanou pracovní sílu. Jenomže, pracovní síla je zboží. U nás( a ostatních státech východní Evropy) se do ní vkládají peníze a u nich zadarmo dělá, nedali do ní v minulosti korunu, ale daně si od ní vybírají. Ono když slyším, jak Německá ekonomika šlape, tak to není pravda. Šlape ekonomika turecko, východoevropsko, německá. A Němcí si z toho náramně užívají. Nejsem proti odchodu na západ. Ale měl by zde zaplatit to co stál naše daňové poplatníky. Vždyť pracovní síla je zboží. Tak by si měl půjčit v bance, nebo jít na burzu. Na všechno burza existuje, kapitalismus si ji hrozně pochvaluje, jenom pracovní síle se vyhýbá. Tomu nerozumím. Pak teprve by šlo porovnávat školský a sociální systém jednotlivých zemí. Současnost porovnávání je pouze o slintech.

6 0
možnosti

J59i91ř34í 79J91a93n75d96a

21. 9. 2018 16:00

V Německu funguje tichá symbióza politiky a velkoprůmyslu. Vezměte si odklon od atomové energie. Pro energetické firmy to znamenalo těžké ztráty a přitom nikdo ani nešpitnul. Německá vláda prostě v zájmu tohoto politického požadavku tyto ztráty zasanovala energetickým firmám úplně někde jinde. Stejné je to i v tomto případě. Německá politická reprezentace teď potřebuje, aby "průmysl potřeboval migranty" a tak dojde k nějaké tiché dohodě s průmyslovou reprezentací.

Jak se říká, "pro Němce není důležité kam se pochoduje, ale to, aby všichni pochodovali stejně".

20 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS