Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KL

V této věci chci být v klubu Trumpa a Orbána.

2 0
možnosti
JS

Podle teto deklarace maji migrant nejenom PRAVO usadit se kdekoli v hostitelske zemi, ale zaroven nabyvaji i vsechny vyhody puvodnich obcanu, jako je pravo na vzdelani, lekarskou pece, peci o deti, socialni davky, penze, ubytovani a pod. Z tohoto duvodu predstavuje rezoluce zasadni prulom do pravniho systemu svrchovanych statu a s ohledem na robihajici islamskou invazi se stave smrtelnym nebezpecim pro zapadni demokracie.

5 0
možnosti
PS

Ono je to jednoduché. Podíváme li se do minulosti zjistíme, že většina řečí EU politiků o migraci byla lživá nebo zkreslená. Occamova břitva říká že deklarace je na tom stejně. Je to jen základ pro salámovou metodu, deklarací to začne a pomalu se bude přidávat až zjistíte fakt který tu eurohujeři "potichu" vykřikují, tedy že Česko nepatří jen Čechům, že patří všem.

5 0
možnosti
KP

Vši sborem za tím...... Dle starého přísloví jednají naši předrazí poslanci, či co by tomu ostatní řekli? A v tom to je poslanci jednají proti zájmům VELKÉ ČÁSTI VOLIČŮ.

;-€

1 0
možnosti
MK

Není to závazné.....připomíná to slavný proslov paní Roithové,když mluvila o to, že díky Lisabonské smlouvě nám nikdo nebude vnucovat migranty;-D

29 0
možnosti
LB

Pakt o migraci je trojský kůň. Odsoupit! Ano, v této věci skutečně chci být v klubu pánů Trumpa a Orbána.

29 0
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 30,86
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články