Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Historie se pouze opakuje jako fraska. V r.1991 pouzili Demokrate stejnou taktiku diskreditace a spiny pri jmenovani soudce Clarence Thomase do Nejvyssiho soudu US.Tehdy slouzila jako sexualni obet Anita Hill. Bohudik tento nechutny trik Demokratum nevysel a lze doufat, ze tomu nebude jinak i nyni.

2 0
možnosti

Program radikalni americke levice (vitezna kandidatka do US Kongresu za district v NY, Alexandra Ocasio-Cortez). Znarodneni, otevrene hranice, legalizace migrace, likvidace armady, zelena energiegenderove programy, socialisticke zdravotnictvi. ..."...Meli bychom se inspirovat Venezuelou...."

K tomu netreba nic dodavat.

1 0
možnosti

A co takhle Obamův kandidát Merrick Garland...? Jeho schvalování bylo vskutku vizitkou republikánské cti...

0 0
možnosti
Foto

Krucinál, ještě že jsem se nepokoušel kandidovat v komunálních volbách. Vzpomínám si, že jsem jako desetiletej uličník sahal sousedovic Jarce do kalhotek. Zvědavej samozřejmě. Jarce bylo devět. Kdyby se ze mně stala známá "osobnost", tak by mi to mohla zavařit. Hrůza.

Jen mi tak vytanulo na mysli - nevymřeme v budoucnosti, když zabráníme dětem v jejich přirozené instinktivní zábavě a objevování? Asi ne, ale není tohle nějaká utajená konspirativní akce majitelů inseminačních klinik? ;-D

5 0
možnosti

Myslím, že to ukazuje především něco úplně jiného: kam došlo současné pojetí výborné ideje - ideje rovnoprávnosti. Genderové, etnické, národnostní etc.

Kam nás (nebo přinejmenším USA) dovedlo přijetí zhovadilosti "Mee too".

Obdobně dopadáme se zákazy poznámek o rase pachatele, nutností odsouzenému rozmazat na fotce obličej (když před tím byla jeho fotka zveřejněna při pátrání).

Zákaz zveřejnění videa krádeže patří ke stejným nesmyslům.

Ne, to není především o chování demokratů a tisku. To je o podivné morálce tzv. euroatlantické civilizace. Ta je nikoliv špinavá, ale otrávená.

4 0
možnosti

Měla by se jít udat, že zatajila trestný čin a jít sedět alespoň na dvě volební období;-)

3 0
možnosti

Hlavně by měla po pětatřiceti letech držet hu.., případně i krok. Ale když ona vidí ten zájem o všechny, které vykřiknou "mee too"!

2 0
možnosti

Když srovnám poslední dva prezidenty tak zlatý Barack.

2 7
možnosti

Pane Rozsivale. Chci vam jen pripomenout, ze Mr Trump diklasifikoval dokumenty, ktere vedli k nynejsimu stavu na politicke scene. Pohunkove pana prezidenta Obamy jiz dnes krici neco jako prekroceni cervene cary prezidentem Trumpem. Maji strach, ze se obcane dozvi o jejich krocich proti ustave a vyuzivani svych vysokych pozicich v FBI a Departmentu Justice (ministerstvo spravedlnosti pro jejich nezakone kroky proti Trumpovi. Vam, pane Rozsivale, doporucuji zmenit TV stanici z CNN na stanici FOX NEWS. Dovite se i druhou (pravdivou) stranu veci.

0 0
možnosti

R^. Ovšem je otázka, zda je velké zlo, když zůstane Trump u moci nebo když se dostanou k moci demokraté. Mně pořád připadá, že ten Trump tím, jak škodí Americe, pomáhá ostatnímu světu Ameriku pochopit a tak, i když do něho ryju docela často, demagogratů se bojím víc :-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS