Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Češi to vidí jinak: nepřijmout ani nohu.

Hm, český národní boj proti dalajlámismu skončil zcela nepozorovaně a najednou je dalajláma správňák. Orwel by se dobře bavil.

0 0
možnosti

Ví o čem hovoříR^

2 0
možnosti

Četl jsem, souhlasím. Asi by měl sám vystřídat celou tu tlupu ve vedení EU.

3 0
možnosti

J16a97n 46B40í93l93ý

14. 9. 2018 19:40

evropa patří evropanům. není to nacistické?

3 0
možnosti

Jen dnešní sluníčka si myslí že před problémem je nejlepší utíkat. Jak by asi vypadala Evropa po 2.sv válce kdyby se většina mladých rozhodla přežít válku někde stranou. Jak musí být člověk hloupý aby uvěřil že ti mladí muži co se shánějí po kvalitní WiFi prchají před válkou. Co ženy a děti ty ve válečné zóně žít mohou? Všem pomateným sluníčkářům doporučuji nějaký dokument o skutečné migraci jako byla ta v Belgii nebo Francii. Tam bylo 40% žen 50% děti a zbytek starci sedící na povoze. TO je uprchlická vlna!!

7 0
možnosti

Migranti se do svych znicenych zemi NIKDY nevrati. Jednak nemaji naprosto zadny nacionalni princip k zemim, ktere byly vytvoreny kdysi arbitrazi mezi kolonialnimi mocnostmi (Iraq a pod.) Sjednocuje je jenom jejich vira a tu si sebou prinesli do hostitelskych zemi. A za druhe by tam museli tvrde znovu budovat, jako treba evropane po 2.svet. valce.

4 0
možnosti

Na tom je nejhorší, že se jedná o zcela prosté základní pravdy, které si v okamžiku spuštění migrace (nechci se zde přít, jestli je Merkelová pozvala, fakticky jim prostě řekla, že do Evropy mají dveře otevřené, a taky je otevřela) uvědomoval i ten poslední skladník (bez urážky skladníků). Ale v Evropě byly tyto logické pravdy vládnoucími zrádci násilím potlačeny, takže se se musíme bát je říkat. Vyslovit třeba názor, že se migranti mají vrátit odkud přišli, že Německo si vybudovali Němci a patří Němcům a Česko Čechům, znamená obdržet nálepku nacionalisty, nebo rovnou neofašisty. :-/

EURv

6 0
možnosti
Foto

To jsem zvědav, jestli ještě bude Mirek Kalousek, zahalen do Tibetské vlajky, "bojovat" za jeho osvobození.

13 0
možnosti

M71a83r50t10i32n 20L32a87c11o

14. 9. 2018 17:27

No tak oddnes bude Jeho svätosť 14. dalajláma pre vítačov a slniečka extrémista, xenofób a nácek. Karavána šialených neomarxistov pôjde ďalej za svojim cieľom...:-/

14 0
možnosti

Proč to tedy neudělal on.proč se nesnažil obnovit svou vlastní zemi??

0 13
možnosti

Protože by s ním číňané udělali krátky proces.

16 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS