Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Píšete

Pospíšil tímto svým postojem dále potopil svou stranu TOP 09 a profitovat by z tohoto vývoje mohla ODS.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=678977

Proč by měl Pan Pospíšil potopit TOP09 svým postojem když stejný postoj zaujímá naprostá většina potencialních voličů TOP09.8-o Ostatně právě vztah k EU je jedním ze základních rozdílů mezi TOP09 a ODS. Je to přesně naopak, Pospíšil by potápěl TOP09 pokud by se Orbánova režimu zastával, To, že s postojem pana Pospíšila nesouhlasí lidi jako Vy je zcela v pořádku, vy potencialním voličem TOP09 nejste.

2 3
možnosti

P71a95v88e60l 87P63o10n23e60c

14. 9. 2018 15:31

Až si voliči TOP 09 uvědomí, že by mohli časem začít vodit své děti do škol podobných těm ve Vídni, tak se tato strana z parlamentu vytratí.

https://zpravy.idnes.cz/rakousko-skolstvi-islam-knihy-ucitelka-f0g-/zahranicni.aspx?c=A180912_184428_zahranicni_luka

5 1
možnosti

Otázka je co Poche ví na Hamáčka. Třeba z doby, kdy Hamáček dělal volebního managera socanů. Po volbách bude ještě veselo.

4 0
možnosti
Foto

Jak bychom asi teď žili v pohraničí, nebýt Maďarů, kteří střeží nejen své, ale i naše území. Co tam dělají lidé, kteří nesdílejí postoj prezidenta, vlády a většiny obyvatel. Dobře placení kejválci, kteří nerespektují zájem státu z kterého tam byli vysláni. Tento postoj se dá nazvat zradou, tedy by bylo třeba udělat opatření, ať mi nikdo neříká, že tyto nevěrné občany nelze z těchto lukrativních postů odvolat a nahradit je těmí, kteří tam budou lobovat za nás, a ne za svoje udržení na prameni hojnosti.

3 1
možnosti

P14a47v90e74l 98P70o66n19e29c

14. 9. 2018 11:19

Maďarská ekonomika je stabilní, vláda odvrátila bankrot mnoha lidí, rostou zahraniční investice, klesá nezaměstnanost, do státní pokladny plyne více daní. Orbán vyhrál s velkou převahou demokratické volby s hesly: práce, rodina, nacionalismus, křesťanství a to se v Bruselu neodpouští.

8 0
možnosti

Dobry clanek. Zvlast zminka zduraznujici ruzne pristupy k Madarsku, pak zminka o Polsku, a naproti tomu stojicimu Rumunsku. Oci se daji mhourit a otevirat. Podle pochybnych priorit EU.

4 0
možnosti

Zasloužená karma.

R^

4 0
možnosti

Rozhodně. Tímto totiž Poche definitivně "dostínoval". Rv

3 0
možnosti
Foto

Nějak jste nám zapomněl na dvě europoslankyně za hnutí ANO - Ditu Charanzovou a Martinu Dlabajovou. Obě také hlasovaly za sankce proti Maďarsku. Že by jim Andrej nedodal noty? :-/

1 0
možnosti
Foto

Nemyslím si že je to v případě Maďarska jen o uprchlících. Je to o nástupu autoritarstvi. Chtělo by to taky číst nebo poslouchat důvodové zprávy. Pokud by teď Maďarsko nebylo pokarano, tak se na to může odvolat třeba Erdogan jako na precedens a vyžadovat přijetí do EU bez ohledu na demokratické zásady. To chceme?

2 4
možnosti

Co je to autoritářství? Co je to za demokracii když si někdo dovolí kritizovat v nějaké zemi výsledek voleb? To se domníváte, že volby jsou demokratické jen tehdy, když výsledek vyhovuje "Bruselu"?

5 0
možnosti
Foto

Telička+Poche se poslušně řídí osobním existenčním heslem - "Koho chleba jíš, toho píseň zpívej"...!!

3 1
možnosti
Foto

V jejich případě bych to rčení upravil na: Koho kaviár jíš.......

11 0
možnosti

Čeští europoslanci předvedli nehezký striptýz!

10 0
možnosti
Foto

Tady se vytýká Babišovi, že za možnost pracovat na afilaci v Maroku se mohl formálně upsat STB žádný jím udaný se dodnes neozval) a tihle zrazují svou domovinu za 6 milionový roční příjem a vyhlídky na šíleně vysokou penzi.

6 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS