Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Česko by dnes hlasovalo proti vstupu do Eurobyrpkratické Unie.

0 0
možnosti

J79i33ř47í 28H44r72b40e74k

12. 9. 2018 21:47

karma... jen bych přidal... že pro hlasoval Poche asi nikoho nepřekvapí, nicméně členové Babišovi strany, kterej se kasá jak táhne s V4 za jeden provaz, (Pavel Telička, Dita Charanzová, Martina Dlabajová a Petr Ježek)... hlasovali taky pro!! Nechápu, že kvůli tomu ještě Babiše nenatáhla media na skřipec8-o

0 0
možnosti

Domnivam se ze po tech ctrnactiletych zkusenostech by nebyla prijata ani jedna postsovetska republika. Mohe natazene ruce odjinud by se dokazaly odvdecit.

0 0
možnosti

Členství v EU je výhodné pro staré i nové členy, především ekonomicky. Dojemné pohádky, jak z toho staré členské státy nic nemají, jsou docela komicke..

3 0
možnosti

Hmm, aby nebyla eurosojuzní soudružka překvapena, kdyby se na otázku vstupu do EU teďka zeptala samotných Maďarů. Moc bych se nedivil, kdyby tam eurohujeři dostali ukázkově na pérdel.

7 0
možnosti

J76a27n 46B72u71r72d29a

12. 9. 2018 11:23

EU je v Maďarsku vnímaná lépe než v ČR a z hlediska EU28 jsou ve vnímání Unie v zásadě průměrem.

0 0
možnosti

Souhlasím. Je zajímavé, že ten samý Evropský parlament, který chce trestat Maďarsko za "nesdílení evropských hodnot", pozval loni na svou půdu palestinskou teroristku Leilu Khaledovou, která unášela evropská letadla s civilisty, brala je jako rukojmí a vyhrožovala jejich zavražděním. Na půdě Evropského parlamentu tato členka organizace "Lidové frony pro osvobození Palestiny", která je v EU evidována jako teroristická organizace, pronesla rasistický projev srovnatelný jen s řečněním Hitlera a někteří europoslanci se mohli utleskat.

Zajímalo by mne, jaké "evropské hodnoty" v tomto případě reprezentoval Evropský parlament...

24 1
možnosti

Mělo být +, uklik jsem se :-/

0 0
možnosti

Jestliže slunčata a bafuňáři EU argumentují v případě Maďarska a obdobně smýšlejících občanů nebo států, měli by nejprve odstranit diktát tohoto evropského konglomerátu, neboť svoboda je základní evropskou hodnotou vybojovanou staletími, nesmírným utrpením a krví našich předků. Teprve pak mohou napomínat jiné.

4 0
možnosti

J80a21n 73B76u31r68d68a

12. 9. 2018 9:43

Diktát evropského konglomerátu je nesmysl pro většinu lidí, kteří Unii alespoň z rychlíku viděli. Paradoxní pak je, že tady to nejzákladnější nastavení je dáno Smlouvami, o kterých ale rozhodují státy samotné. Tj. i kdyby EK příšerně chtěla zavést fantaskní modely kritiků EU, nemá k tomu potřebná zmocnění a pravomoci.

0 2
možnosti

Nechápu, jak mohla EU usmolit takovou smlouvu, kde nikoho nemohou vyrazit z EU.

Ty vyžírky v EU ji dobrovolně nikdy neopustí.

0 0
možnosti

Že jo? Řekové už v EU dávno neměli být.

7 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články