Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bodá se nožem nějak často v Německu, ale i v Anglii - stává se to jakýmsi multikulturním nástrojem výměny názorů. Umíte si představit, že budete muset být ve městě stále ve střehu pro případ, že na vás někdo vlítne s nožem, nebo na vaši rodinu, na vaše děti? T stojí za zamyšlení že? Prošel jsem zamlada kurzem sebeobrany a vím, že proti noži v ruce šílence se neubráníte, pokud nemáte střelnou zbraň nebo neběháte hodně rychle. Pomalejší neozbrojení lidi, nevědoucí, jak mají jednat, jsou v háji.

2 0
možnosti

Pokud uz PRICESTOVALI dva, jeden terorista a jeden kriminalnik, pak se urcite domacimu umirajicimu s nozem v hrudniku umira PODSTATNE lepe, svira-li nuz ruka kriminalnikova jak teroristova.

3 0
možnosti

Nechce se mi hledat, jakže se vyjádřila německá televize v případě ubodání lékaře Somálcem. Myslím "kriminální událost regionálního významu, o které nemá význam celostátně informovat" či tak podobně. EU newspeak...

7 0
možnosti
Foto

Tomu se říká lhát si do kapsy. V tomto případě francouzské.

4 0
možnosti

Kdo určí, zda to byl teroristický útok? Musí přitom volat Alláh Akbar či něco na stejné úrovni, ať už inspirováno jakoukoli jinou ideologií, aby to byl terorismus? Nebo k označení útoku za teroristický stačí jen podezření, že tak dotyčný činil z nenávisti vůči určitým lidem, kterou sdílí v podobě nějaké ideologie s jinými, byť ne přímo násilnickými souvěrci? A že prý to byl vyšinutý člověk a žádný terorista? To jako normální, nevyšinutý člověk začne na ulici řezat lidi? Žádný terorista není normální, nevyšinutý, duševně zdravý člověk.

Lidem je samozřejmě v zásadě jedno, jak bude útok označen. Jasně však vidí to, že žijí ve stále nebezpečnějším světě, ve kterém mají svoji bezpečnost stále menší možnost ovlivnit.

15 0
možnosti

Pokud to bylo sem tam ( výjimečně ), jednalo se o terorismus. Pokud už je to běžné, tak je to jen kriminální čin. To je jasné ne ? Jinak by nám ten terorismus zevšedněl...;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 31,94
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články