Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Velmi poctivě zpracovaný blog. Vývoj preferencí uvedených stran je zcela zřejmý. Bohužel v zemi, ve které je "uvědomělá výchova" povinností, se lidé probouzejí jen pomalu. Na druhou stranu si dovolím prorokovat, že vítání migrantů ve Švédsku je již minulostí. I vítačům postupně dochází, že to nebyl dobrý nápad a trvalý vzestup Švédských demokratů je výmluvný (před r. 2010 v parlamentu vůbec nebyli).

2 0
možnosti

Mě stačilo blábolení švédského premiéra hned po oznámení výsledků voleb. Jen samé žvásty o zlých švédských demokratech, jinak absolutně žádná sebereflexe kam to dopracovali, vůbec nic. Rv

5 0
možnosti

J48a67n 10B72í53l18ý

11. 9. 2018 12:41

švédsko zřejmě čeká velká koalice. i v rakousku se dvě velké strany snažily zabránit nárůstu "neonacismu" tím, že ze svobodnými odmítaly jednat. výsledkem byl nárůst zisku svobodných ve volbách a dnes sedí ve vládě.

6 0
možnosti

No - nikdy bych nespoléhal na prohlášení politiků, že s těmi či oněmi do vlády v žádném případě nepůjdou.

Vzpomínáte na politika, shlížejícího ze stalinského soklu na Prahu? Taky řval, že s levičáky (např. ČSSD) nikdy. A do čtrnácti dnů zde byla koaliční smlouva (pro svoji proradnost maskována názvem "opoziční").

5 1
možnosti

To je právě příklad toho, jak to asi skončí ve Švédsku, tedy velká koalice či něco podobného. A i tehdy to bylo kvůli radikálům, přesněji republikánům a komunistům.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,74
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články