Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Nejen Demokraté, ale i Republikáni zažili a zažívají jak složité je mít v čele státu Trumpa. Ta osoba možná rozumí byznysu, ale v politice je nepředvídatelný amatér.

Tedy to je můj názor.

2 1
možnosti
AM

"Za anexi Krymu činí odpovědného Baracka Obamu , svého předchůdce."

Tahle věta mě fakt rozesmála.

Ano, to je celý Trump. Proč z toho vinit Putina, když může vinit Obamu.;-D

A mimochodem -- nebyly to politici a liberální média, kdo si začal -- Trumpovo výrazivo z kampaně na adresu washingtonského establišmentu, médií a mnoha dalších (třeba žen), to byl nefalšovaný kanál...

1 1
možnosti
AR

Trump je cítěním stále podnikatel a politikem se teprve učí být. EU je vůči USA solidním ekonomickým soupeřem a s tím se musí srovnat. Průměr HDP v zemích EU na osobu je 25 700€, když třeba v Rusku je jen 6 500€. No a Macron s Merkelovou jsou špičky EU a z Trumpa nemají noční můru. Nakonec v příštím roce budou opět po pěti letech eurovolby do parlamentu ve Štrasburku a ke změnám ve složení špiček dojde určitě!!

1 0
možnosti
Foto

USA na zbrojení v NATO dávají 3,, 61 procent HDP, Řecko 2, 38 procent, V. Británie 2, 21, procent, Estonsko 2, 16 procent, Polsko 2 procenta a třeba Německo 1, 17 procent.

2 0
možnosti
VV

Aurecko pane Kindle? A hlavne Rusko?

0 0
možnosti
KC

S příchodem Trumpa se zvýšila naděje, že Západ je ještě možné zachránit. Vyčichlá a vystrašená EU toho schopna není. V éto podobě je odsouzená k úpadu a zániku.

8 2
možnosti
JB

J46a29n 11B92u23r89d30a

16. 7. 2018 9:17

Ano, oslabování transatlantických vazeb je nepochybně výborný způsob, jak zachránit Západ.

1 1
možnosti
VH

Není pravda, že USA pispívají do r.o.z.p.o.č.t.u NATO téměř 70 %.

Jen dávají na celkové vyzbrojení své armády zhruba 2x víc, než ostatní státy NATO. Je to dvakrát tolik, než druhá Čína a téměř pětinásobek nákladů Ruska. V ten okamžik se ovšem nabízí otázka, jak moc zrůdné jsou už dnes náklady na zbrojení států NATO, činí-li více než polovinu nákladů na zbrojení celého světa.

1 3
možnosti
KC

Je vícero těch, kteří by Západ rádi viděli na kolenou. At jsou náklady na zbrojení jakkoliv "zrůdné", je to jen doklad, že svět není domovem andělů a budovat odstrašující sílu je nutné.

4 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 30,93
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články