Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Věčné ohledy a plačtivost unijních politiků a mnohých občanů nemohou skončit jinak než úpadkem zženštilé společnosti. My jsme problémy migrantů nezpůsobili; můžeme pomoci, ale nikoliv udílením azylu, protože Evropa nemá kapacity na spásu světa. Lidí, kteří jsou v nesnázích, je nejméně 1,5 miliardy a na to je celá EU krátká!

1 0
možnosti

Pana Seehofera nezajima osud Nemecka a jeste mene Evropy. Jedinym jeho zajmem je udrzet si politicke kreslo a s tim spojene prebendy. Tato sebezachovna vlastnost je obdivuhodne spolecna vsem politikum. Po bavorskych volbach (pokud nepujde do vysluzby ) , bude dale sekundovat Merklove a vitat dalsi prichazejici migranty.

1 2
možnosti

Tak v demokraciích se většina aktivit podřizuje volebnímu výsledku a nedělá se zadarmo. Přesto si myslím, že Bayern zahýbal s naivním přístupem kancléřky a jejím okolím (Schauble), zatímco ostatní německé státy držely ústa.

0 0
možnosti

Je třeba dělat selfie a dát jim je na památku...nicméně 1 z dárečku snad v Kábulu po 8 letech a trestné činnosti spáchal sebevraždu. To muselo být kruté probuzení do pravdy..

0 0
možnosti

Se znalostí Německa vidím, že AfD jednoznačně posiluje a vláda NIC NEČINÍ...

9 0
možnosti

Proč se stále tolik rozlišuje imigrace "legální" a "nelegální", když obě přináší stejné problémy? "Legální" je ten kdo má v zemi válku, ale 1. ne každý takový je ohrožen na životě, když se např. konflikt týká jen pohraničí a hlavně 2. takových může jednou být třeba miliarda. Imigranty bych dělila podle jejich kompatibility s evropskou kulturou a stylem života a podle toho je buď vpustila do EU (a nemusí to ani být "uprchlíci") , nebo držela v táborech, nebo ani to ne

5 0
možnosti

Trochu jinak...Jsou migranti legální a nelegální. Liší se tím, že nelegální migrant přijede do země bez vědomí a svolení úřadů.

Nelegální migranti se pak dělí na ty, kteří řeknou slovo azyl a ti, kteří toto slovo neřeknou. Ti, kteří ho neřeknou, jsou umístěni do detenčního zařízení a následně vráceni do země ze které přicestovali. Ti, kteří ho řeknou, ti jsou ubytování, je jim poskytnuta bezplatná strava, ubytování, ošetření, peněžní příspěvek,

Jsou to třeba lidé z vedlejší vesnice,rozdíl je jen v tom jednom slově

1 0
možnosti
Foto

Moje milovaná maminka (zemřela v nedožitých 93 letech) vždy říkávala "proti věku není léku". Věk prostě vždy a nad každým někdy zvítězí. Žádný člověk ho ještě neporazil.

A s migrací se mi to zdá podobné. Stejně nepozorovaně, jako když člověku přibývá věk, přibývá imigrantů nebo jejich potomků a nějaké "vítězství" už není možné. Možná je, snad, jedině minimalizace škod.

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS