Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když ho tam Ruská horda nechala tak asi jo...

2 2
možnosti

Nepatří to přímo k tomuto tématu, ale i na základě těchto informací si lze udělat představu o tom, jak důvěryhodné je to okamžité ukazování prstem na předem jasného viníka:

https://www.opcw.org/news/article/opcw-issues-fact-finding-mission-reports-on-chemical-weapons-use-allegations-in-douma-syria-in-2018-and-in-al-hamadaniya-and-karm-al-tarrab-in-2016/

Česky a stručně: V krvi zasažených ze syrského Dúmá ani v místním prostředí nenašla Mezinárodní organizace pro kontrolu chemických zbraní žádnou organofosfátovou bojovou látku či produkty jejího rozpadu.

4 2
možnosti

Ani nemohla poněvadž to byla naprostá smyšlenka. Rv

3 0
možnosti

J93o76s89e40f 70N72i48k97l

9. 7. 2018 14:10

Napsal jste to dobře...je načase, aby Angláni konečně našli tu varnu v Británii, kde se Novičok vaří a přestali si vymýšlet pohádky...

4 2
možnosti

To je mi tedy záhadou, jakým myšlenkovým obratem jste ze svého textu vyvodil, že Rusko můžeme z okruhu pachatelů vyloučit.

2 3
možnosti
Foto

Naopak to vypadá, že Rusko začalo vybíjet Anglány novičokem, aby liduprázdný ostrov obsadilo a mělo potom EU jako v kleštích.

5 2
možnosti

V případě Skripalových jsem se zprvu přikláněl k oficiální verzi, ač jsem vždy požadoval jasné důkazy na úrovni důkazů v jakémkoli jiném kriminálním činu. V průběhu vývoje celé kauzy jsem znejistěl a nakonec nad vším pokrčil rameny a odplivl si znechucením: V téhle hře zpravodajských služeb, útržkovitých a zmatených informací médií už běžný smrtelník nemá šanci udělat si alespoň přibližnou představu co a z jakého důvodu se stalo.

Nyní se vše opakuje za naprosto bizarních okolností: Extrémně nebezpečná bojová chemická látka, kterou vyvinulo Rusko a dnes ji nikdo oficiálně nemá ve výzbroji se povaluje na ulici, náhodně se jí kontaminovaly dvě osoby a jedna již zemřela.

Je nezpochybnitelné, že se opravdu jedná o látku "Novičok"? Kdo to potvrdí? Pokud ano, jak se to tam, pro všechny svaté, dostalo? Alespoň k tomu bych chtěl mít nějaké vysvětlení, a alespoň trochu pravděpodobné. Ovšem nenechám ze sebe dělat blbce tím, že prý Ruskem vyslaný vrah Skripalových tudy šel a ztratil stříkačku se zbytkem Novičoku.

9 2
možnosti

Takhle to dopadá když zapálený agent, chemik amatér (a není sám) vrhne docela zvláštní světlo skrz kalné vody, zbude jen páchnoucí možná, pakliže a jakoby, obsah se vytrácí a zůstává pochybnost nad smyslem i autorem.

0 0
možnosti

Spis bych rekl, ze v nevestinci statu ktery se prohlasuje za nasledovnika CCCP se lze dostat k jakekoliv i nejutajovanejsi zbrani a zneuzit ji.

1 6
možnosti
Foto

Povím Vám podivný příběh,

příběh tím podivnější,

že je skutečný.

Jeho události oddělují navzájem 4 měsíce

A města Salisbury, Amesbury a Porton Down.

Je všechno jenom náhoda?

Volně podle Mirka Černého

http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/cerny-mirek/sto-let-164114

1 1
možnosti

To maj z toho, že si pouštěj do země Rusáky.

2 3
možnosti
Foto

A proč by to Rusáci dělali? Oni chtějí vraždit bezdomovce? No, možná v Moskvě by to smysl mělo. Ale, v UK? Stěží.

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS