Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co mně nejvíce vadí na /nomen omen/ poslankyni a ministryni Malé ? Ani ne tak zjevný deficit požadovaného vzdělání , ani ne tak snaha o posunutí termínu stíhání premiéra. Dokonce dle některých právníků prý právně přípustné ?!.

Vadí mně jakási upocenost a neskrývaná adorace premiéra AB ? Anoisté jsou v podstatě všichni kývači a podržtaškové. Jinak jsou odejíti -Pelikán , Telička , Komárek....... Leč tato blondýnka připomíná v tomto zbožnění premiéra připomíná severokorejské politiky v blízkosti jejich guru....V bulvárním tisku jsem zaznamenal foto , jak se jakási mladice vine kolem nohou známého proutníka a muzikanta Felixe Slováčka. Tato poloha by zřejmě pro poslankyni a ministryni Malé bvyla výstižná - s panem premiérem...;-D

0 0
možnosti

J72a95n 26R26á87ž

26. 6. 2018 16:21

Dávám "do placu" úvahu:

Když mohl dělat vyučený "maturant" ministra vnitra, chemik ministra financí a nedostudovaný lesník ministra zahraničí, tak proč by nemohla dělat zemědělská inženýrka se slovenským právním vzděláním ministra spravedlnosti?

Jen konstatuji fakta, jinak kdo bude jakým ministrem je mi zcela jedno.

PS. Možná je humbug kolem Malé tyátr pro veřejnost a je to jen Babišův návrh jak si může Hamáček zachovat tvář: Odvolej Pocheho, já odvolám Malou a všichni (i komunisté) budou spokojeni.

4 0
možnosti

Váš příspěvek oceňuji po dlouhé řadě plivanců níže. Ano je to jedna z možných a logických úvah. Politik=vyjednavač by měl mít ústupové varianty a vytvořený prostor. Myslím, že pan Babiš je schopný vyjednavač.

Váš první odstavec si již "nikdo nepamatuje" a přitom to mělo zásadní vliv na stav této země. Teď je na tapetě potenciální mařič penězovodů.

1 0
možnosti

Chtěla jsem napsat příspěvek, ale vidím že je to tady samý Hermánek, tak to nechám na jindy....

4 0
možnosti

Bojíte se jeho argumentů? Raději jinam mezi své???

1 1
možnosti

Koukam, ze Babisuv fan je opravdu parta, kterou nic nezvikla. Na sebevetsi debilitu najdou obhajobu. Dobrej matros. Vudce muze byt spokojenej.

4 1
možnosti
Foto

Toto tvrzení se ale dá skvěle otočit. Kdyby tandem Zeman Babiš zachránil tucet dětí před leukémií, tak to stejně bude špatně.

2 0
možnosti

V přímém přenosu se ukazuje o co jde PŘEDEVŠÍM . Hnízdo, trenýrky, jména... především jde o zdroje financí a k tomu je účelné jedno mávat tím, podruhé zas tímhle klackem.

Neodpojujte nás od zdrojů a my vás podržíme !!! Myslím, že by ty předčasné volby měly být co nejdřív.

1 0
možnosti

Tohle je opravdu povedené, nemusí být odborník, tak proč tam potom je? To by mohl pak takové místo zastávat Richard. Kdo je Richard? Gorilí samec v Zoo Praha.

1 0
možnosti

Nevím asi máte hodnověrné, osobně nabyté zkušenosti, že to odborník/odbornice není. Nebo jen hodně čtete ???

1 0
možnosti

Jirko, kde vidíš zotavení v případě A. Babiše? A myslím si, že jsi nezvolil ten úplně správný příklad. Poskytnutí dotace na vůz pro postiženého má takové podmínky, že by ses divil...

1 0
možnosti
Foto

Naďo, žádný příklad, žádná paralela nejsou dokonalé a možná jsem to nevymyslel úplně dobře. To "zotavení" asi nebylo přesné. Šlo mi o to předání vozu synovi a následný návrat, po finančním zhodnocení, mně.

My všichni jsme takoví "policisté a právníci" současně a hodnotíme případ pana Babiše zcela amatérsky. A to včetně mě. Ale, takových případů bylo spousta a ještě spousta bude.

Vzpomenu třeba případ blogera Janaty. Ani tam kolektiv blogerů k žádnému jednoznačnému nedospěl. Takže, ani v případě pana Babiše, nikdy nebude 100% shoda.

1 0
možnosti

Fakt je to po 29 letech po revoluci sranda ! Agent STB - Falmer lká, že jej agent Bureš ošálil ! Narušil tak důvěru KSČm. Dal bych mu důtku a prostor k veřejné sebekritice ! Teď je otázka, koho namáčet v koši do Vltavy ? - Filipa, Babiše, Hamáčka, nebo Zemana ? Existuje pro chlapce - nějaký větší košík ? ... :-)

8 0
možnosti
Foto

Vy by jste byl skvělej politik, vokecáte všechno

1 0
možnosti
Foto

V 11.18 hodin je zde 49 diskusních příspěvků. Z toho plných 20 patří panu Hermánkovi.

Takže trvám na tom, že brouk Pytlík /tedy všechno vím a všechno znám/ je proti němu mlčenlivý Apač.

7 1
možnosti
Foto

A jakou vypovídací schopnost to, pane doktore, má? Kolik těch mých příspěvků neni k tématu článku? Snad jen moje reakce na tyto nejapné výpady, že?

1 2
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,49
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články