Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moc přesvědčivé doporučení to sice není, ale dalo se to očekávat, jen opoziční strany hlasují jednotně jak za komunismu (vyjma ODS, kde jejich jednotu kazí Kalus jr.). Otázka zní jak se bude vyvíjet naše politická scéna až skončí éra AB. Hodně lidí vkládalo naději do pirátů a osobně si nejsem jistý, jestli jsou jejich voliči nyní pouze verbálním divadlem spokojeni.

2 0
možnosti

Co na to voliči? Zeptáme se jich za tři a půl roku.

1 0
možnosti

Co za 3 a půl. Zeptáme se jich za rok a půl: Vážení voliči StB, KSČ a ČSSD, milí píp. Za rok a půl touhle dobou, od Vás čekáme podrobnou zprávu, jak přesně jsme prosperovali díky vlezlým zákonům, vyšším daním, eliminaci drobného podnikání, převzetí politické i ekonomické moci oligarchií. Co všechno je férovější, jak ubylo rozdílů mezi chudými a bohatými. A jak přesně jste si Vy sami polepšili.

0 0
možnosti

Kam ti socani pořád tlačí, cožpak nevidí že již dávno existuje úplně jiná koalice a že oni jsou jen stafáží pro toto absurdní divadlo. Dnes si již KSČ dává další podmínku, že Poche do vlády nesní, tím jen podporují Zemana, který si opět chce zahrát na nejmocnějšího pána v této zemi. Dnes s odstupem času se ukazuje jak ODS a její předseda byli prozíraví a odmítli koaliční šaškárnu Babišovi. Nikdy jsem socany nevolil, ale to si myslím že až tak si to nezasloužili.

4 2
možnosti

Zda-li zvolili správně ukáže až čas. Nyní nemá smysl o tom stále dokola spekulovat.

3 0
možnosti

Vcelku mě fascinuje, jak velké starosti o ČSSD mají lidé, kteří ji nikdy nevolili ani volit nebudou... :-)

4 0
možnosti

Zhruba stejnou jako Vy o Kalouska;-)

10 1
možnosti

Nejsem prognostik, ale domnívám se, že si ČSSD pod sebou podřezala větev... Důvod? Nemá ve svých řadách nikoho, kdo by jí dokázal hájit... Co tím myslím? Pokud táto vláda bude úspěšná, tak to bude pan Babiš, kdo se bude mlátit do hrudi a tvrdit, jak to ANO zvládlo... a z ČSSD se ozve tak leda nějaké blekotání, které snad nikdo nezaregistruje... Pokud bude vláda neúspěšná, bude to opět pan Babiš, kdo ukáže na viníka a tím bude ČSSD... a opět v ČSSD nebude nikdo, kdo se bude za ČSSD bít a bude znít jen nějaké blekotání... a to bude znamenat odliv voličů... A když čtu diskuze, tak se najde dost lidí, kteří nezapomněli na bohumínské usnesení a považují podporu vlády, ve které nejspíš ČSSD bude, komunisty za porušení tohoto usnesení a opět dojde k odlivu voličů... ČSSD teď měla velkou možnost být 4 roky v opozici, "lízat si rány" a hledat lídra... Jenže jak vidno, koryta jsou přednější...

9 0
možnosti

Přesně jak říkáte - lízat si rány a hledat lídra. Protože s touto skvadrou - proruská agresivní Foldyna, megakřivák Zimola, otylý jihomoravský kmotr Hašek, korytachtivý trapáček Škromach, plzeňský rambo-tlusťoch a imigrantobijec Chovanec, odporný otylý severomoravský Hejtman Novák nebo proruská zrádcovská onuce Bašta.. .je čssd "no go" i pro dosud skalní jejich voliče a to může Hamáček, Zaorálek nebo Poche dělat co chtějí, ale pokud se tohoto panoptika nezbaví, nic se nezmění. Nemluvě o Paroubkovi, nechci si ani vzpomenout na to extempore, co předváděl pro Blesk, když se rozváděl a nedejbože jeho dechová cvičení, ještě ted se mi dělá nevolno..

4 0
možnosti

A koukejte estébáka poslouchať! Ne, že ho budete zlobiť! Až řekne: Hamáčik, hlasuj, tak žádný odmlouvání, holoto oranžová! :-)

5 0
možnosti

K22a81r40e44l 19B75o74k

16. 6. 2018 9:32

Pan Zimola by měl především spolustraníkům vysvětlit jak to bylo s odměnami panu doktorovi a stavbamy chalup na Šumavě.

3 0
možnosti

Ještě včera jsem psal, že dost dobře nevím, co je pro sociální demokraty horší - zda ta účast na vládnutí s Babišem, nebo ta jejich bezvýznamnost v opozici.

Po těch tanečcích s Pochem, to ale vypadá na další sociálnědemokratické O.K. Pardon - K.O.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS