Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J23a28n 63H55y53n77e79k

28. 5. 2018 12:36

Dnes už jsme v situaci, kdy se musí čekat, jak to dopadne a hlavně jaké bude další pokrčování této rošády.

1 0
možnosti

Sledoval jsm Moravcův pořad.

Myslím, že by se vůbec nic nestalo, kdyby se vytvořila koalice Ano, SPD a KSČM.

Respektovala by se vůle voličů.

Domnívám se, že v zamýšlené koalici Ano,ČSSD, KSČM budou jenom problémy.

Současný jedoucí státní stroj není schopen nikdo díky bohu nikam vysměrovat.

3 1
možnosti
Foto

Vysměrovat?A kam se vubec jede...?;-)Z čísel které dodal autor to nevypadá,že vule voliču ANO byla taková,aby strana kterou volili vládla společně s komunisty a populistickým kašparem....

2 0
možnosti

J90a65n 88K73o31m85á40r76e68k

28. 5. 2018 11:33

Kdyby trestně stíhaní pánové Babiš a Faltýnek ustoupili, tak bychom tu mohli mít již několik měsíců zcela normální vládu a nebylo by potřeba sestavovat menšinovou vládu s podporou extremistů, kteří tedy rozhodně zdravému rozumu nakloněni nejsou.

6 0
možnosti

Trochu jste zaspal. Faltýnek už měsíc trestně stíhán není, a u Babiše chce státní zástupce důkazy, které policie nedodala. Že by žádné nebyly?

1 1
možnosti
Foto

Menšinová vládanje vždycky lepší, než slepená koalice.

2 0
možnosti

Brabec je typická politická nula. ANO se bez Babiše neobejde.Z jejich řad na mne působí schopně už jen ministryně financi a předseda Sněmovny Vondráček

0 0
možnosti

Schillerová je na mě taky působí schopně. Jako všehoschopný nejoddanější Babišův pucflek.

1 2
možnosti

Cíl je jasný. M. Zeman řekl, že vládnout bude A. Babiš. A. Babiš ctí hradní stolec, tedy se podvolil. On se vlastrně obětoval a trpí. Všechno ostatní - volovinou jest. Oběma to nesmírně vyhovuje. Oligarcha zachraňuje stát a stařík to jistí ! Jsme v rukou chromých, je otázka, kdy 30% občanů to zjistí ... :-)

5 2
možnosti

Těžko říct, protože tento národ je v podstatě ekonomicky negramotný. Proto jakýkoli žvást i jasně odporující logice věci může u nás nabrat sílu. Jako například ta pohádka o zbídačování českého lidu pravicí.

Kalousek dokázal omezovat deficity i v době krize. Babiš má v posledních 5 letech zhruba stejné deficity. Mezi lety 2013-2018 má český státní rozpočet především díky růstu ekonomiky o cca 200 miliard CZK více. Ale ty peníze se neinvestují do budoucnosti, ale nechávají se prožírat na vyšší platy, vyšší důchody (zcela dlouhodobě neudržitelné), na vyšší počty státních zaměstnanců. A nic se nereformuje, nic se nemodernizuje, populisti se prostě kopají do zadku, hlupáci jim to stále baští a nechápou, že hned za budoucí krize budeme mít o to vážnější problémy.

8 2
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,85
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články