Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M97i19l74a92n 12K37e97s20l

25. 5. 2018 21:19

Nevím,co je na tom pravdy,Trump prý mezitím již stihl odvolat ,co odvolal a slíbit,co již slíbil.Zásadový člověk.

1 0
možnosti

:-)...........Je to jen moje úvaha. Kim zboural zkušební zařízení, jeden problém,(podstatný), ubyl. Faktem je, že po této zkušenosti s Trumpem se atomovky, které jsou na skladě, likvidovat nebudou. Kdyby měl Kadáfí atomovou zbraň, možná by ještě žil. Ale to je proti Asii druhý konec světa. Do SK si Amerika dovézt "demokracii" nedovolí. Tam je příliš mnoho států, které by si to nenechaly líbit.

Jinak.....celé toto zdůvodnění, hojnými omáčkami nicneříkajících slov jen svědčí o proradnosti Trumpa, nebo jeho řídících pracovníků! Dodržet dané slovo, neplatí !

R^R^R^

0 1
možnosti

Nevím jaká taktika je správná. Obě strany jednání nevylučují. Je zde spousta záhad. Kim zlikvidoval svůj program - nebo byl donucen zřícením stropu v jaderné jeskyni otřesy ? Podíl Číny je jasný - Bez ní, by režim nemohl přežít. Je třeba se přátelit, nicméně sousedící státy si nepřejí to nejhorší - Utečeneckou vlnu a masový příchod do jejich klidných, zavedených poměrů. Jak bude Kim vládnout v uvolněných poměrech ? Viz M. Gorbačov ... :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,75
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články