Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Všichni to dělají špatně, jen Corbin ví jak na to. Další falešný spasitel, který "zachrání" Británii!

0 0
možnosti
JT

J17i20r25i 12T34i96c59h72y

21. 5. 2018 16:05

Vyhrabavat dnes zdiskreditovany socialismus je takovy nesmysl, jako vyhrabavani fasismu, s tim rozdilem, ze ty bolseviky nikdo nepotresta.

2 0
možnosti
LJ
TK

Oni soudruzi udělali po roce 1918 velkou chybu, když rezignovali na celosvětovou revoluci. Ta doba byla pro ni velmi příhodná. Tím vlastně rozhodli o své budoucí porážce, když nedorazili zraněné zvíře, dokud to ještě šlo. Druhou šanci dostali po WW2, ale Američani s Brity je zastavili.

Na druhou stranu, ne každému dochází, že díky převratu v Rusku a nasledně vzniku socialistického experimentu ve Východním bloku se po WW2 stal kapitalismus v západní Evropě snesitelným, aby potačil levicové snahy. Jenže vše to bylo na dluh, na dluh jak ekonomický, tak společenský. A možná se blíží čas ten dluh splatit.. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Pokud GB čeká socialismus, tak díky brexitu určitě později, než EU.

2 1
možnosti
MB

Dobře, že o tom píšete. To byla doba , kdy Labour party - uvedla V.Británii do stavu "Nemocného muže Evropy". Dělat klasiku, dobro - až do stavu zhroucení ekonomiky. Proč by ne, protože až nevýdělečné šachty aj. padnou - nic se neděje a budou zestátněny. Mezitím odboráři a vůdci si užívají neuvěřitelného přepychu - a lid stávkuje. Přichází Margaret Thatcherová ! Říká, konec socialismu, levně rozdává byty - a vede myšlení k tomu, že základní starosti musí mít vlastník - nikoliv stát. Ten nastoupí, až po vyčerpání možností - nikoliv jako první ! V podstatě po W. Churchillovi - novodobý zjev, který zemi vrátil bývale důstojné postavení. K tomu jasná zahraniční politika - s R. Reaganem porážka SSSR a rozhodnost ženy - Viz bitva o Falklandy - Co s argentinskou lodí ? - Ona říká - Potopit ! ... :-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,73
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články