Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je bezpochyby že nominace Pocheho je naprostým výsměchem. Rv

1 0
možnosti

:-)......Včera vystoupil v TV prof. Jičínský......perfektně celou situaci rozebral. Tak dobře, že to moderátor utnul z důvodu nedostatku času! Moc se mi to líbilo a určitě je to k nalezení v archivu ČT! R^R^R^

1 0
možnosti

Atom a Z. Jičínský - je fakt nezničitelný. On v r. 1960, měl onen podíl na Ustavě, ve které se poprvé objevil pojem Vedoucí úlohy KSČ = ČSSR. To bylo mazané, protože kdo nadával na Komunisty - nadával na Republiku ! Odsud exesy, soudy. On je prostě ochoten škodit kdykoliv - sloužit komukoliv Pravda, do archivu s ním ! ... :-)

1 0
možnosti

Miloš Zeman, jako skutečný vládce si rozmisťuje mazaně své lidi. Foldyna je spojka na Rusko, s Vlky již zavyl. Toman drží tradice, od dob Štrougala. Jeho otec ministr zemědělstí, tedy syn již posloužil v Rusnokově vládě. Prozíravě zůstal nestraníkem, pouze se zesměšnil za SPOZ, kde nebyl zvolen. Odpudivý kult Veleby zapůsobil mocně a šíleně, tedy jej pak nahradil jako předseda Agrár komory. Nyní je tedy Milošem povolán znovu, co by do ČSSD nevstoupil, slouží přece lidu ... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články