Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Slyšel jsem vtipné přirovnání k současnému dilematu ČSSD:

ČSSD si nyní může vybrat mezi popravou zastřelením nebo popravou oběšením.

1 0
možnosti

A kdy hodlají socani zaplatit ty drobné dědicům pana Altnera? Jim vadí cokoliv ale sami mají máslo už ne na hlavě, ale zateklé mezi půlkama.

2 0
možnosti

Ano,cítím to podobně jako předchozí diskutující...je tady silná Pst, že to referendum neschválí a pak bych na místě ANO kráčel k předčasným volbám...

1 0
možnosti
Foto

No jistě, to bude pro Babiše výhodné. Neustále mu totiž stoupají preference. Z volebních 29,9% už se dostal na 30,1% ;-D;-D;-D

1 1
možnosti

Vycházím z předpokladu, že Vláda nebude - referendum to neschválí. Případné, nové volby, opět nic neřeší - vyhraje opakovaně AB a opět nic neseskládá. Jsou dvě možnosti - Buď se otevřeně přizná k tomu, že vládu již dávno má - ANO + SPD + KSČm = 115 hlasů. Anebo se stáhne do pozadí. Vyčká vyřešení své situace. Tady vlastně 1 člověk !, hýbe celou Republikou. Je AB = ČR ? Myslím si, že není - pak je vláda IHNED. Pokud je - pak ANO, musí být premiérem ... [>-]

1 0
možnosti

Tato vláda nebude mít dlouhé trvání. Pět ministrů ČSSD může podat demisi a vláda padne. Myslím že i Kalousek a dem. blok už kují pikle. Byl bych pro vládu s SPD. Jen mi dělá problém to že ANO má stíhaného jen předsedu, to vadí ČSSD která je zkorumpovaná jako strana celá. Tak nevím.

0 3
možnosti

Tak uz je ten clanek povznesen do urovne politickeho konceptu. Ozvalo se to spravne slovo. "Kalousek". Dekuji vam pane Maly za tuto kvalitu.

1 0
možnosti
Foto

Voliči neradi vidí rozpory uvnitř politických stran. Proto senátoři ČSSD doplatí na svou otevřenou opozici proti vedení své strany i proti prezidentovi. Podřezali si pod sebou větev. A to i v případě, kdyby vyhráli vnitrostranické referendum.

2 2
možnosti
Foto

Senátoři nekandidují za strany, ale za sebe. To je smysl Senátu, aby senátoři nebyli vázáni příkazy stranických sekretariátů. Ale naprosto chápu, že toto právě vy nemůžete pochopit. :-/:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články