Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pravice nemá povinnost jít s ANO do vlády, zvláště pokud to slíbili svým voličům.

1 0
možnosti

No jo, ale oni taky slíbili svým voličům prosazovat program. Jako u topky to beru ta jiný program než antibabiš neměla ale ODS měla na vybranou mezi programem a antibabiš. Já jsem je teda volil kvůli tomu prvnímu, s druhým nemám problém, ale ne na úkor toho že za celé 4 roky budou jen kafrat v opozici a neovlivní ani prd přesto že mohli. Jako je to jednodušší a spolupráce a hlídání Babiše by byla fuška, navíc by jí to dost lidí vyčítalo, ale mohli by směřování země ovlivnit.

Ještě bych tu snahu bral pokud by nebylo jasné že bez ANO to prostě nikdo nesloží (ani všechny opoziční strany dohromady), ale takhle je to k ničemu.

2 0
možnosti

Přesně tak. Kdyz muže 7procentni ČSSD nabídnout 5 ministru ( a to jeste potřebuje bolševiky ), pak kolik by nabídl ministru a přijal z programu 12 procentní ODS, se kterou by mel i bez dalsi strany ve sněmovně většinu . Babiš chce jen vládnout ( přijímat dotace atd) . Program tvoří za pochodu .

0 0
možnosti

Kalouska se budu zastávat.

2 2
možnosti

Můžete mi říci, co je pravicového na straně, která obdivuje a táhne nás do EU socialismu? Mám pocit, že skutečná pravice tady nikdy nevládla (ani ODS) a někteří asi ani nevědí, co to je.

7 0
možnosti

Nepřestává mě bavit jak jisté jméno v nadpisu článku dokáže zaručeně vygenerovat karmu nad 40

5 2
možnosti

:-)......Mně to zase ohromně baví, protože autor se trefil do názoru většiny diskutujících. Lidé přemýšlí a možností získat informace je v současné době díky internetu nekonečné množství.

Na každý věří tomu, co hlásá naše silně tendenční TV a píšou noviny, kde jsou novináři v žoldu majitelů novin.....tudíž také jednostranné! !!!!!!

5 1
možnosti

Souhlasím s Vámi. Bohužel - pro naší zemi - máte pravdu. Volil jsem hnutí pana Babiše s nadějí, že vypustí zahnívající rybník. Rybník, před zraky voličů vypouští sám sebe. A ty hlupácké dotazy jestli Vás to baví apod. jsou potvrzením, že proti tomu jak jste situaci popsal nemá pisatel již co dodat, tak plivne.

3 3
možnosti

Pokud napíšete, že je pan Fiala určitě slušný člověk, pak nerozumím tomu, že se pozastavujete nad faktem, že se odmítá účastnit sestavení vlády :-).

9 3
možnosti

Pan Fiala vystupuje jako slušný člověk ale nechová se jako politik. To pan Bartoň dostatečně srozumitelně popsal. Zkuste to přečíst znovu věřím že pochopíte.

9 1
možnosti

M23i86l70a70n 46K37e23s11l

19. 4. 2018 14:06

Babiš by měl mít Kalouska a Němcovou na výplatní listině.Dokud se budou ti dva plantat lidem na očích,dotud má jistotu,že jej budou volit.

10 3
možnosti

Nějak nechápu o jaké české pravici to autor píše? V Česku není a nebyla pravicová strana.

4 1
možnosti
Foto

...a má to jeden důvod. V Česku nebyli a nejsou pravicoví voliči.

6 3
možnosti
Foto

Máte slovník jak komunisté v roce 1950. Pokud o někom mluvím. tak ho oslovují křestním jménem a příjmení. Případně titulem nebo funkcí. Nebo použiji oslovení pán/paní/slečna. Mluvit o někom pouze v příjmení je neslušné. A bylo to zvykem za komunistů. Zejména v Sovětském svazu.

1 0
možnosti

Takový slovník tady má cca 90% autorů a ještě více diskutujících. Na netu se nepovažuje za neslušné vyjadřovat se ve zkratce, tím spíš, když nikoho neoslovujeme, pouze o něm píšeme.

Mně naopak připadá afektované až směšné v textu neustále zdůrazňovat tituly a paní/pane.

2 2
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,77
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články