Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Vidím to jinak. Babiš nemá pro pakt s SPD podporu ve vlastní straně. Než by riskoval pokus o vzpouru svých poslanců, raději hodil zpátečku.

2 0
možnosti
Foto

Pakt funguje, nesmíte věřit všemu, co se řekne na tiskovce. Proč by mu nemohl říct: "Zkus to ještě jednou, není kam spěchat, ukaž že jste demokratická strana, která opravdu s SPD nepůjde - no, prostě řekneš Frantovi, Boženě a Mirkovi, že budou hlasovat proti, ČSSD buď skočí na poslední špek nebo zase couvne, není co ztratit, čas běží. A potom si tě zavolám na hrad, řeknu, že Ty nejsi opravdu vhodný kandidát na premiéra a dám vyhlásit to, co napsal nějaký Haluza - kdo přinese 101 podpisů, nechť je premiérem a za cca 200 dní budou předčasné volby a možná i později, ale proč vykládat karty rovnou na stůl?".

2 1
možnosti
Foto

Máte velmi bujnou fantazii

2 0
možnosti
KP

Pan Babis se v politice chova jako amater. Zcela jiste by podobne kotrmelce manageru svych firem resil okamzitym vyhazovem. Jeho vstup do politiky prijde nasi zemi draho.

7 0
možnosti
Foto

Jakým způsobem prosím? Snad poklesne HDP nebo se stane něco jiného strašného? Jmenujte prosím jeden jediný Babišův krok v roli předsedy vlády který této Zemi viditelné uškodil.

4 1
možnosti
MB

Tomio kecá ,nic jiného neumí. ČSSD jsou prvními, kteří vítězi voleb připravili hořkost povolební porážky. Druhou facku chytil od kamadáda Zemana. Babiš se nyní potácí a dále zesměšňuje, že ano ... Tomio je trubka, která bydlí v rouře - Jeho RD ... :-)

1 0
možnosti
MK

M23i48l43a42n 53K41e31s41l

13. 4. 2018 13:30

Ta rada prezidenta Babišovi,aby jednal s Okamurou byla vyvolaná vzniklou situací.Zeman zhruba řekl,že je překvapen odmítnutím ČSSD, ale když nikdo jiný není k disposici ,tak aby oslovil Okamuru.Kdyby se ANO a ČSSD dohodly tak by se Zeman asi nezlobil.

2 0
možnosti
RH

Úplně nejlepší taktika je něco si vymyslet, a pak to argumentačně rozbít. Nikdo netvrdí, že je to pevné spojenectví, ale v zásadních věcech funguje spolupráce perfektně - např. podpora v prezidentských volbách nebo zcela volná ruka v nejednání o vládě. To se může nazývat mocenským paktem. Jestli má Zeman výhrady k Pelikánovi nebo Babiš k Mynářovi jsou nepodstatné věci, které šlapající spolupráci nijak nelimitují.

3 0
možnosti
Foto

Roberte, proboha, jaká "zcela volná ruka k nejednání o vládě?" To přece není pravda a Ty to víš. Prostě, povolební situace je taková jaká je. Babiš, i přes své kauzy volby vyhrál a mnohým to nevoní.

Takže, se buď někdo umoudří nebo tato situace bude trvat dlouho, až velmi dlouho. Zeman je mazaný lišák, ale nic víc, než co už vymyslel, nevymyslí. ODS se "zabejčila", takže přes přirozenou koalici ANO s ODS vlak nejede.

Jaká tedy "volná ruka k nejednání", když Babiš lítá jak motorová myš, aby něco dojednal? Nakonec to skončí předčasnými volbami, Babiš si polepší a "startovní pole" se pročistí.

3 3
možnosti
VH

Proč lidé pořád žvaní, jak ČSSD připravila kauzu ČH. To je lež. Kauzo ČH připravil a provedl Agrofert, resp. jeho dcery. A protože firmy nemají pusinku a ručičky na podpis, museli to být konkrétní osoby. Podvod byl tak okatý, že kvůli němu mění EU kontrolní mechanizmy.

Jestli na něj někdo poukázal? To považuji za správné. Pravidla je nezbytné ctít, jinak budeme v mafia-státě.

Nepapouškujte křiky těch spravedlivých (Rath, Babiš, Trump který při volbách byl jen vysoce fér, .....)

Pokud se týká pohledu EU, přenechejme hodnocení informovanějším. Jsou jimi jistě i pan Babiš či paní Jourová.

5 1
možnosti
Foto

Staří latiníci říkají "cui bono" a mají většinou pravdu. Nevůle Sobotky k Babišovi a strach z jeho síly přímo naznačují, komu se to mohlo hodit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,81
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články