Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Mapa je naprosto chybna, to predevsim. Jinak je hodne mimo brat tvrzeni dzihadistu a jejich WH jako fakt.

1 0
možnosti
JL

"Stat Syrie uz de facto neexistuje", hlavne, ze existuje ruska namorni zakladna. Zachovani teto uz stalo pul milionu lidskych zivotu a miliony lidi ztratilo domov.

2 3
možnosti
RC

Diktátoři mají už z pozice diktátora velké EGO a častokrát dělají to, co nám smrtelníkům nemůže jít na rozum. Chce si dokázat pro své ego, kam až může zajít. Jeho ego může třeba říkat :"JÁ tady rozhoduju o tom, kdo, kdy, kolik a jak zemře, JÁ jsem vládce Sýrie". Nejen arabští(ale zvláště arabští) diktátoři vynikají v tom, co si usmyslí, že jsou rodem(např.rodem k samotnému Mohamedovi). Věřil v to např.S.Husajn či M.Kadáfí. I někteří íránští klerici mají podobná smýšlení. A Kimova dynasti věří, že jsou dokonce přímo bozy.

Druhou možností je to, že se nějaký syrský generál utrhl ze řetězu(což se hlavně v občanských válkách děje) a nechal poslat vrtulník s podvěšeným barelem(na psychiku to stačí, nemusí umírat stovky lidí) nad syrské předměstí k prolomení obrany. Vzpomeňte si, že hned, jak vyšlo najevo ohledně chem.útoku, dal opozici v Dúmě B.Asad možnost evakuovali. Ono je pro každého obránce velký rozdíl být zabít konvenční bombou či jedovatým plynem. To je pro psychiku každého člověka nebetýčný rozdíl jakým způsobem umře. Co vy by jste si vybrali, být roztrhán na kusy nebo pomalu umírat i dlouhé hodiny v těžkých bolestech, kdy máte(u některých látek) pocit, že se vám vaří vnitřnosti?

Podivejte se na Japonsko v době Na konci 2.svět.války, do použití 2(!) atom.bomb si v Japonsku nikdo nepomyslel, že by oficiálně kapituloval.

0 0
možnosti
OH

Bylo by dobré vycházet z alespoň trochu aktuální mapy. Ta, která je v příspěvku použita, je úplně nesmyslná. Zde je několik odkazů:

https://syria.liveuamap.com/

https://syriancivilwarmap.com/

https://en.wikipedia.org/wiki/Template:Syrian_Civil_War_detailed_map

1 0
možnosti
MD

Je rozdil mezi pouzitim a pouzitim chemickych zbrani. Zatim jsou vyuzivany jako zaminka. Komu a k cemu tedy slouzi je nabiledni.

4 0
možnosti
MD

Neni problem umistit do nejake kriticke boji zasazene oblasti chemicke latky, ktere se stanou nechtenym tercem a pokud se nestanou, tak se tomu pomuze.

1 0
možnosti
Foto

Vy také věříte té pohádce, že Dúmě byly použity chemické zbraně...?

2 0
možnosti
Foto

každý věří, čemu věřit chce.

Ani vy nejste výjimkou.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,71
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články