Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

O tom, jak ta jejcih ČT prodává průzkumy politických preferencí píšu na svém poloilelegálním blogu, zveřejněném ve stejný čas se stejnými závěry.

Něco na tom asi bude:-)

4 1
možnosti
SB

Děkuji. Vyhodnotil jste to velmi dobře. Měl jsem taky takový dojem. Kdo chce psa bíti, klacek si vždy najde.

7 0
možnosti

Smiřte se s tím, že koblihové preference už půjdou jenom dolů. Jinak opravte si to - na Piráty nikdo nezapomněl, dokonce ani na SPD (taky klesá). Tady průzkum máte.

https://www.echo24.cz/a/SmZCJ/volebni-pruzkum-ano-a-spd-klesa-ods-posiluje#disqusAnchor

9 0
možnosti
Foto

Tak schválně, Zoro, bude titulka?;-)

2 0
možnosti
Foto

"Pravicový demokrat" Bartoň je rád, že ANO už bude mít snazší cestu k jednání s Okamurou......;-D A k těm průzkumům, člověk by řekl, že podle toho, jak Babiš rozhazuje po sociálnědemokraticky státní peníze na nákup nových voličů, že už se bude blížit ke 40 procentům a ono pořád kolem těch necelých třiceti.:-/:-/

8 0
možnosti

No jo, oni mysleli, že když zlevní důchodcům jízdné, tak bude mít snad 50. Ale stal se pravý opak, začínají být nas.... ti, kterým to připadá jako zlej sen,když jezdíme po silnicích, které vypadají jako po válce, Praha totál. rozkopaná, dálnic se postavilo za 4 roky 17 km, půlka mostů je v havarijním stavu, vlaky uhání po "kvalitních " kolejích tu 60, tu 40 km/hod, v koridoru občas jen 100km/hod.nádraží padají ale ANO chce platit důchodcům jízdné! A Tok chce zavést specielní daň na auta starší 10 let. Místo toho, aby makal pro stát, tak maká pro svoji firmu a úhledně po tom zametá stopy.

Jsem ráda, že mu to lidi už nebaští.

7 3
možnosti
Foto

Co řešíte?Po volbách podle pruzkumu Babiš,tedy ANO,posiloval až na 35 procent,nyní podle pruzkumu je zpět na volebním výsledku.Pokud si někdo myslel,že Babiš bude posilovat do nekonečna a někdy bude mít většinu hlasu voliču je jistě zklamán....

7 1
možnosti
MB

Trvalo to dlouho, ale jde to. Lid prozřel a osvojil si nové pojmy. Státotvorný je ten, kdo za 6 měsíců všechny dožere a nezíská jediného spojence ! Státotvorný je ten , kdo drží ministerstvi Vnitra a Financí ! Státotvorný je ten, který neustále lže, je trestně vyšetřován a stal se obětí i OLAFU ! Státotvorný je ten, kdo je Měňavka ! Tu gigant Agrofert - Tu malý český zemědělec, který žádá o podporu 50 milionů Kč ! Státotvorný je ten - Kdo se Andreje zastane, je nebohý a všichnu mu škodí ! ... :-)

9 2
možnosti
SN

:-)........Napsal jste to výborně ! Babiš obětoval soukromý život, kdy mohl žít nerušeně v blahobytu a užívat si komfortu svého majetku. Nikdo by se o něm nedozvěděl.

V r.2011 se rozčilil, když viděl, jak to tu "klasické strany" rozebírají bez obav z postihu,(my klečíme na vnitru, oni zase na soudech), jak říkala blahé paměti členka jedné na krátkou dobu použitelné strany.

Tak to v pohodě běželo a nejednou......se ukáže nějaký Babiš, přišlápne pazourky rozkrádačům a je řev! Nejlepší výsledek hospodaření republiky od sameťáku, vybírají se daně. Preference ČSSD padají volným pádem, hrůza v očích Sobotky a dalších......tak se vytáhne Čapí hnízdo. Ale....lůza není hloupá, ANO vyhraje volby. Takže Kalousek s Chovancem, kteří byli zřejmě autory tohoto nápadu, nepochodili.

Pamatujeme to všichni. Nyní k SPD.....souhlasím s Vámi. Moc se nevymezovat proti Okamurovi, dohodnout se na smírnější rétorice proti imigraci a je pánem sněmovny! Ti ostatní mohou jen poštěkávat a viděli bychom alespoň jak budou spolupracovat při navrhování nových zákonů! R^R^R^

5 7
možnosti
Foto

I Babiš ví co je Okamura zač a zamazání se od takové špíny by mu dost voliču ANO neodpustilo....pokud vím i Okamura se na adresu Babiše před volbami dost tvrdě vyjadřoval a ted by klidně před ním roztáhl nohy...;-)

5 1
možnosti
PK

Myslím, že AB by již neměl být ten kdo dostane šanci k sestavování vlády, nýbrž někdo jiný a to buď z týmu ANO, nebo ať to zkusí pan Fiala. Rád bych se dožil sestavení vlády a taky bych rád znal výsledek soudního jednání z AB.

4 0
možnosti
JN

Fiala by vzhledem k současnému poměru sil ve Sněmovně byl zcela bez šance. Ale zkusit dát šanci k sestavení vlády někomu jinému z ANO (třeba Šlechtové nebo Brabcovi), bych za současné situace viděl jako nejrozumnější.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,75
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články