Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M49i38l95a56n 61K75e13s53l

8. 4. 2018 21:52

Musíme si uvědomit,že nejen v obchodě platí zákon nabídky a poptávky.Poptávka je a nabídky se Babišovi nehrnou.Proč by toho ČSSD nevyužila.Vždyť ve volbách nemůže dopadnout hůře než v těch minulých.ANO ano.Babiš ,ANO a jeho ministři za krátkou dobu udělali dost chyb.Nebyli schopni skoro za půl roku sestavit vládu- po nových volbách budou ještě v horší situaci.Velkou chybu udělal Babiš s vypovězením ruských vyslanců.Bez přemýšlení plnil,co se po něm chtělo.Co když bude plnit bezhlavě i jiná nesmyslná přání šéfů EU.No a Pelikán s Nikulinem a ministr zemědělství platící horentní částky za služby mediální poradkyně.To všechno ukazuje,že ovládat stát jako firmu asi půjde těžko.Babiš je vynikající hokynář,ale jako politik ,nevím nevím.Když Babiš lpí na premiérství,proč se diví,že někdo chce ministrovat na vnitru.

0 0
možnosti
AM

Ano, za všecno může někdo jiný. Má to těžké chudák pan Babiš...

1 1
možnosti

Dyt jo, on má od malička takovou smůlu. Vždyt i ke komunistům ho přihlásila matka a k estébákům zase otec. Oni si totiž chudáci mysleli, že je to nějaký zájmový kroužek.

6 0
možnosti

Socani mají v první řadě máslo na hlavě v podobě pravomocného rozsudku a odmítají zaplatit dědicům pana Altnera. Z pohledu statisíců lidí, kterým exekutoři seberou i poslední skývu, nemají morální právo být do zaplacení ani ve Sněmovně natož se podílet na vládě. Hnus.

7 3
možnosti

A co Vy víte, třeba to splácejí. Vaše komentáře jsou vždy v rovině spekulací anebo vyslovené lži, viz. včerejší diskuze pod panem Flaškou, kde jste tvrdil, že socani chtějí vnitro, aby ovlivnili kauzu OKD. Přitom kauza OKD je dávno u soudu. Dala jsem Vám tam odkaz.

2 0
možnosti
Foto

Na druhou stranu ale byla vyšetřována i Ch. Lagardeová, šéfka MMF a zastávala při tom funkci a nakonec nebyla odsouzena. A nyní už konečně zatkli i Sarozyho, za údajné přijetí mnoha milionů neoprávěnných darů od Kaddáfího, kterého jeho vláda jako jedna z nejaktivnějších v celé bojové operaci nakonec odsoudila k tomu, aby jej NATEM navedení rebelové zavraždili.

3 0
možnosti
Foto

Paní Petro, NATO, stejně jako TESCO nebo UNESCO jsou nesklonná slova. Vím, jsme Češi, ale "NATEM" opravdu tahá za oči.

Jinak ale máte 100% pravdu.

2 0
možnosti
Foto

Ani poslanec Hamáček ani pan Zimola nejsou trestně stíhaní, nemají před sebou žádný možný proces. Pokud by Babiš řekl, aby za druhou stranu jednali nějací jiní členové, už by tato strana nemusela jednat vůbec. Proto s ním většina stran nechce jít do vlády a přeje si, aby se do prošetření případu zdržel funkce premiéra. Ale on premiérem za každou cenu být chce. ČSSD si ANO přeje, protože je v EU brána pozitivně a on chce mít dobrý obraz. Proto nechce do vlády ani SPD ani komunisty a maximálně přijme jejich toleranci své vlády. Jeho proces, když sledujeme, jak dlouho se vleče proces Ratha, by se mohl vléci i řadu let. Možná, když by vrátil neoprávněně čerpané peníze z dotací, byl by na tom lépe, ale nevím, jaké by to pro něj mohlo mít právní důsledky.

2 0
možnosti
DR

To tady nevysvětlíte. Tohle nechce nikdo ze sekty slyšet.

1 0
možnosti
Foto

Na sociálních demokratech je nejvíce "kouzelná" ta jejich vzácná vlastnost, že docela jinak hovoří na veřejnosti, jinak do TV kamer a zcela jinak na svých uzavřených stranických sjezdech, kde se v nich jako zázrakem probudí jejich jakási podivná stará komunistická minulost. Ta je obvzláště často zajímavá a nejvíce patrná v případě exsoudruha, odborářského exbosse Milana Štěcha, t. č. předsedy Senátu. Přestože ve volbách získali něco málo přes 7 procent, členové ČSSD mají nezpochybnitelný dojem, že jednoduše budou poroučet někomu, kdo v těch volbách získal hlasů více než čtyřnásobek. ;-)

4 2
možnosti
DR

Štěch je tam jeden z mála rozumných lidí ve vedení ČSSD. Na jeho řečech nic komunistického neshledávám. Zajímavé, že jeho komunistická minulost vám vadí, komunistická a estebacká minulost vašeho guru ta je v pořádku.

3 0
možnosti
Foto

Ha, ha...ČSSD by měla projevit vděčnost za to že jim obratný manipulátor hodil na hrb neúspěchy a přivlastnil si úspěchy společné vlády? A tím ovlivnil právě ten výsledek voleb?

Já se ČSSD divím že vůbec byla ochotná na nějaké jednání přistoupit.

4 5
možnosti
NM

...to je osvážné tvrzení...!!

2 0
možnosti
DR

Přiznám se, že jsem váš pokus (opravdu nevím jak tento váš počin slušně nazvat) nedočetl. Vážně jsem se snažil. Jenže jsem se zasekl na údajných křvidách, které chudáčkovi Babiškovi ta zlá a nepřátelská ČSSD způsobila. Zcela zákeřně a podpásově, protože to je srdcem Mirek Dušín ve své nejryzejší podobě. Kdyby to nebylo k pláči, že mu to někdo takhle žere, bylo by to pro zasmání.

7 2
možnosti

Hádejte, proč se ocitl polonahý pan Bartoň mezi VIP blogery.;-D

1 0
možnosti
Foto

Pane Bartoni, slušný člověk poraženého soupeře nezesměšňuje, i kdyby ho porazil jakkoli drtivě. To ale lidé jako vy, nebo Babiš se Zemanem, nemohou nikdy pochopit. :-/Rv

9 5
možnosti

Čím konkrétně došlo k zesměšňování? Jaká slova padla a kde? To že má někdo 30% a druhý 7% není zesměšňování. To je realita.

2 2
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články