Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Klaus byl ve své době asi nejlepší volba, to že se z něj na důchod stal/a pouhá proruský/á trouba, je sice smutné, ale dnes je to už celkem jedno, Klaus je naprosto odpískaná a legrační figurka, to, že se na stáří takhle víc a víc zesměšňuje, je jeho problém.Rv

1 2
možnosti
MK

Souhlas s autorem,bez důkazů odsoudili Rusy...vlastzně je jedno,koho,ale hlavně bez důkazů.Kdo na tom má asi zájem...

1 2
možnosti
KS

Britové neposkytnou jediný důkaz, i kdyby ho měli. To se prostě v soupeření tajných služeb nedělá, odkryli by tím svoje karty a dost možná i některé pro špionáž důležité lidi.

2 1
možnosti
Foto

Nejsme na prahu studené války, jsme na prahu horké války.

4 0
možnosti
SN

:-)......Nebudu to komentovat, administrátor je na mně přísný, i když se jen bráním různým rádoby vtipálkům.........pro Vás ......R^R^R^!!

4 1
možnosti
Foto

Klaus jede stejnou rétoriku jako hradní hlas Ovčáček a soudruh Filip....co také od bandy poskoku Kremlu čekat jiného....

12 11
možnosti
JP

J25a53n 84P13a80l35l71a17s

6. 4. 2018 22:07

Banda poskoků Kremlu - jak úderné! Ještě mi tam chybí zaprodanci.

3 0
možnosti
JB

J34a83n 67B12u61r22i42a87n

6. 4. 2018 12:42

U Nikulina vyzýváte ke vnímání časové posloupnosti - co když Vám uvedu tuto:

V ČR byl zadržen 5.10.2016 na žádost USA, která ho už nějaký ten měsíc podezřívala ze spáchání trestné činnosti.

Prezidentské volby v USA byly 8.11.2016; Trump se úřadu ujal 20.1.2017 - vše tedy v době, kdy už Nikulin bručel u nás ve vazbě.

Otázka na Vás, či pány Klause a Zemana - jak jen ti kluci americký mohli tušit, že vyhraje Doník a že je třeba na něj najít nějakého ruského automechanika?

16 1
možnosti
JS

Nikulin byl obvinen v USA z trestne cinnosti. Kradl pomoci internetu. S Trumpem a politikou to nema nic spolecneho. Pochopitelne se branil vydani do USA, kde mu hrozi az 30 let vezeni a milionove pokuty. V podobne situaci je i nas "podnikatel" Kozeny, dnes sidlem na Bahamas, odkud se nemuze hnout.

2 0
možnosti
Foto

Václav Klaus špatně definuje pojem dvojitého agenta. Dvojitý agent je agent ve službách jednoho státu pracující v zahraničí, kde získává tajné informace. Je ale objeven a je mu obvykle nabídnuto, aby získával informace pro stát, o němž původně získával informace. Je to celkem nebezpečné, zvlášť, když je vyslán do terénu. Tedy zrazuje vždy jen jeden stát a to ten původní, co si jej najal. Aby zradil 2 země, musel by být trojitým agentem, tedy, původní stát by se to o něm dozvěděl, nutil by jej přetvařovat a pracovat dále v jeho službách a poté zradí i druhý stát. To už je ale vyloženě nebezpečné a tito lidé jsou po určité době nepoužitelní.

11 0
možnosti
VM

Každopádně pokud jsou mé informace dostačující, tak byl odhalen a v Rusku odsouten a vězněn. Následně byl vyměněn. Agentem už nebyl 18 let. Nebylo už dost prostoru k tomu, pokud by někdo měl zájem ho v této souvislosti zlikvidovat, ho zlikvidovat?

6 0
možnosti
PK

Klause jsem nemusel, ale dnes bych se jeho slov doslova obával, totiž že se celkem blíží pravdě.

12 8
možnosti
JL

Klaus se vždycky blíží pravdě, je to přece génius.

3 3
možnosti
MB

Po dlouhé době s Václavem Klausem souhlasím ! Jsme na prahu studené války - Lívie končí svou vyslaneckou misi na Slovensku ! Má letuška bude muiset zase odletět ! Musím za Milošem, Vatikán je již obsazen, co takové Rusko ? ... :-)

5 2
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,75
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články