Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J57i20ř77í 74K69m60e22n26t

21. 3. 2018 7:54

Proč někoho zabíjet tak neskutečně komplikovaně a k tomu vystopovatelnou látkou? Dávno přece existují stovky metod, jak se někoho zbavit nevystopovatelně, že to vypadá jako nehoda nebo třeba infarkt. Plno nových jedů se rozpadne ihned po použití, proč dnes používat zastaralý jed z dob studené války? To nedává smysl. Proč nechávat na místě činu svůj podpis? Stejné jako když ukradli Vinetůovi zločinci nůž a zapíchnuli ho do zad náčelníkovi aby to vypadalo, že ho zabil Vinetů. Ve filmu absurdita naprosto zjevná (nůž by asi vrah vytáhl a nenechal v něm), v reálném světě se plno lidí nechá napálit a posílí si svůj zcestný názor, že jen Rusko je zlo a Putin může za všechno špatné co se kolem děje...

0 0
možnosti

M63i44l46a72n 74K89e37s93l

19. 3. 2018 14:42

Situace se změnila. Je vše úplně jinak.Smrtící jed "Nováček" dcera Skřípala z Ruska v kufru nepřivezla.Vyšetřovatelé odvolali to,co včera vyhlásili.Smrtící jed někdo nasypal do klimatizace bavoráka bývalého špijóna Skřípala.Skřípal musel být velmi důležitá persona,když na jeho likvidaci se podílel sám Putin.Musel být nabitý těmi nejtajnějšími aktuálními informacemi.Vždyť je to jen osm let,co jej vyčenžovali Američani s Rusáky za svého agenta.Zaručená zpráva stíhá jinou zaručenou zprávu.Zdá se,že pravdu a nic jen pravdu zná britská premiérka snaživá včelka Mája a její rozčepýřený ministr zahraničí.Čekejme,co úplně nového se dozvíme za chvíli.

1 0
možnosti

Jenomze Putin a zeman neodpousti.

1 0
možnosti

Otrávení přeběhlého agenta je vykonání trestu smrti. Trest smrti může v době míru udělit jen hrdelní soud. I v zemi, jako je Rusko, nemůže nad agentem, který zradil, vynést ortel smrti jen tak někdo, takovou pravomoc může mít jen hodně vysoko postavená osoba.

0 0
možnosti

Všechno je jen pravděpodobně.

Pro mně je to jen propaganda Britů proti Rusku. V Čechách je každý odborník na všechno a také to tak vypadá. Dle mého názoru vůbec nikdo nevidí do zpravodajských služeb a je jedno ze kterého státu jsou. A tyto otravy mohou sloužit kde komu, navíc každý agent, který zradí je potrestán. Dříve či později.

1 1
možnosti

Kdo musi mezi vlky zit musi vyt jako oni. Kdo a kde byl prvni, kdo si kde co zacal, kdo co a kde obhajoival jako sve udajne zajmy na ktere nemel prava? Vec bude trochu slozitejsi, nez clanek predklada. Skoda, psat clanky na nic.

2 1
možnosti
Foto

Operace pod falešnou vlajkou většinou jsou vedeny tak, aby ukázaly na "pravděpodobného" viníka.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,85
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články