Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A co Vás překvapuje na cirkusu z našich peněz, jehož název je Česká televize. Pořád někdo brečí, že si ji nedáme vzít a že patří lidem. Vždyť to je hloupost. Když jsem se díval na ředitele ČT tak jsem se několikrát rozplakal. Nikoliv dojetím! Navrhuji zrušit poplatky a nechat ty férové a objektivní lidi trochu upadnout na ústa aby jim to konečně došlo. Další krok by měl být založení opravdu veřejnoprávní televize bez podpory a zaměřené jen na zpravodajství. Podmínkou by bylo, že moudří politologové, komentátoři a "tátoři" by měli zakázáno se k ní přiblížit víc jak na kilometr. Řekněte někdo, jsou z neziskovek a vysokých škol a dalších institutů? Je jich tolik že se ptám, jestli by školám nestačily peníze na všechno co potřebují, bez těchto mzdových výdajů. Na křídlech ČT pojďme všichi do ...Rv:-(Rv!!

1 0
možnosti
JC

Co byste chtěl od synka bývalého generálního? Dělá to, co vidí kolem sebe. Jo a ta Tachecí se provdala, takže dnes se jmenuje Musilová. Pak že u nás není nepotismus.

1 0
možnosti
DL

Autorita slovenského velvyslanca v Prahe a jeho výzva?

Pracoval na Ustave marxizmu-leninizmu Ustredného výboru Komunistickej strany.Venoval sa teorii marxizmu-leninizmu,vedeckého komunizmu a ich IMPLEMENTACII do života spoločnosti.Svoju stranu zlúčil zo Smer-om a odmena nedala na seba dlho čakat.;-O

3 0
možnosti
DL

Toto už nie je ani false flag,aleskôr nevediet nič,ale môct všetko.Asi tak.8-o

1 0
možnosti
Foto

Pokud by se vyšetřilo, že novináře a jeho děvče zavraždil nějaký pošuk z pohnutí mysli, tak tomu stejně nikdo neuvěří a tahle vražda by se stala pak obdobou konce našeho Jana Masaryka. Včera jsem telefonoval kamarádovi z Topolčan, co na to Slováci. Byl na straně demonstrantů a potvrzoval, že mafie je na Slovensku zabydlená.

2 1
možnosti
SN

:-)......Vážený autore! Napsáno perfektně! Včera jsem se na události pozorně díval, Peter Weiss byl dobrý! Trochu naznačil, že všechno nemusí být takové, jak se to lidem k věření předkládá. Na Takáčovi bylo vidět, že to není odpověď, která by odpovídala jeho představám.

Obdobně se vyjádřil na FB i senátor Kubera. KDyž vidíme, jak se ohromně v této kauze angažuje president, který si byl před tím u Sorose, pro noty, smrdí to hodně! Na fb byla videa z "pokojných, vzpomínkových demonstrací", která připomíná spíš Majdan, jak pokojnou demonstraci.

Myslím, že se budeme ještě divit! V 4 musí býti rozložena. 14. se zase můžeme těšit na "spontánní" demonstraci v Praze a dalších městech. "Obušky" a petiční listiny už jsou nachystány. R^R^R^

3 3
možnosti
KT

Stando, Stando, Vás asi taky někdo při Palachově týdnu praštil obuškem (nebo to bylo na Majdanu?), až se Vám v hlavě docela zatemnělo.

Zkuste si přečíst tohle, snad se Vám zase rozsvítí.

https://www.hlavnespravy.sk/fico-slovensko-splna-podmienky-byt-v-jadre-europskej-unie/1110862

4 1
možnosti
KT

A není snad Fico nepřítel lidu, když nechce vystoupit z EU, ale právě naopak, jako jediný z celé V4 přijal uprchlíky v rámci kvót, a nejen to, dokonce se otevřeně hlásí k tvrdému jádru EU?

Takového nepřítele lidu bychom tady na blogu už dávno roztrhali na kusy!

2 0
možnosti

Obecně je dobré sledovat ČT24 - spolehlivě ukazuje, že vše je obráceně než tvrdí. Mathé, Řezníček, Karas, a je jich daleko víc, jsou pro mne průvodci událostmi, které si v jejich podání musím obracet a domýšlet - a jde to hladce.

8 1
možnosti
MM

No vidíte jak to máte jednoduché, vše si obrátíte a máte jasno.

Tak si nestěžujte, to je přeci krásně jednoduchý život, ani myslet přitom nemusíte.:-)

2 1
možnosti
VH

Zdá se, že ČT má nahradit Kalouska. Přece jen už strefování do ně není tak účinné.

6 1
možnosti
OU
Foto

Proč žumpa? Jeden řekne tohle, druhý zase ono a čtenář si sám udělá obrázek o situaci na základě všech informací a vlastních zkušeností. To je svoboda a mluvit o žumpě je její potírání. Podobně se o svobodě vyjadřuje Jan Masaryk. "Na cestu tramvají do práce si koupím tři různé noviny, přečtu si co o událostech píše levice, pravice a střed a udělám si vlastní názor".

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS