Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J27a63r14a 24R52a72n79k

9. 3. 2018 20:16

V civilizovanych zemich to vidi jinak a popisuji pana Zemana jako vulgarniho a pro ruskeho:

Anti-immigration Czech President Milos Zeman attacks press in ...

http://www.dw.com/en/anti...czech-president-milos-zeman-attacks...speech/a-42898017

1 day ago - Anti-immigration Czech President Milos Zeman attacks press in swearing in speech. The pro-Russian ... Jiri Drahos was his main election rival, a former head of the Czech Academy of Sciences who was decried, often in vulgar language, as an out-of-touch liberal. He earned 48.6 percent of the vote

2 2
možnosti
Foto

Jo pamatuju si, paní Němcové bylo tehdy jedno, že chce vládnout se stranou, kterou nikdo nevolil, se stranou vedenou osobou, která podepsala etický kodex, že stranu nezmění a pak to udělala ani ne po dvou letech. A ještě si pamatuju výroky Petra Nečase, že s těsnou většinou by nikdy nevládl. Pak na to nějak zapomněl.

4 0
možnosti
Foto

Pro Němcovou je demokracie způsob jejího krásného života. Pokud se jí nedaří, je to tím, že s demokracií je něco špatně.

Tyhle etatistické nekonzistentnosti parazitů jsou opravdu směšné.

9 1
možnosti

Inaugurace

----------------------

Skoro premiérka Mirka Němcová utekla z inaugurace.

Musím se ji zeptat, zdali by nechtěla utéct i z naši republiky.

:-)

4 10
možnosti
Foto

ODS to má podle mne už spočítané a v dalších volbách nepřeleze 5%.

5 8
možnosti

To bych přímo netvrdil. Pořád za nimi stojí podnikatelská základna, která ráda vzpomíná na devadesátá léta, taže peněz na kampaň budou mít vždy dost. Horší to ale bude s prosazováním politiky. Už druhé volební období se na ministerská křesla dívají tak nějak z dálky a přes korekci jejich popularity v posledním roce jsou "podnikatelé s vlivem" hodně netrpěliví. Dá se říct, že všichni zrádci odešli a zůstali už jen poctiví staří tuneláři, kteří věří myšlenkám ODS. Momentálně jsou na tom s možnostmi jak komunisté v nultých letech. Křesel dost, ale nikdo o ně nestojí.

Stejně jako komunistům může pomoct znovunalezení identity (třeba se začít věnovat těm, kvůli kterým vlastně vznikli - dělníkům), tak ODS může pomoci, pokud se stane opět občanskou stranou.

5 2
možnosti

Příčinou konce ODS bude její sbližování s TOP09 a s lidovci.

ODS dlouhé roky lovila v pravicových vodách, ale u lidí, kterým se líbilo nazývání věcí pravými jmény a kterým se nelíbilo tradiční krasořečnění typu "Stojí před námi velké úkoly", "Musíme vyslyšel morální výzvy". Pravicově založení občané slyšící spíše na věcné argumenty volili ODS, pravicově založení občané slyšící spíše na to krasořečnění volili lidovce nebo dříve ODA, potom Unii svobody a nyní TOP 09.

Nyní se ODS přibližuje k TOP09 a lidovcům, ale tím jen rozmělní hlasy těchto dvou stran, avšak ztratí hlasy svých tradičních voličů.

Znám řadu voličů ANO, kteří k ANO přešli právě od ODS.

9 7
možnosti
Foto

sám k nim také patřím

1 0
možnosti

Němcová, je z živno rodiny knihkupců, klasika osudu - I ti, kteří prodávají knihy v krámku vadí ! Slyší tedy, že ti, kteří rodičům zničili život již nevadí - Jsou exelentně obslouženi i bez důvěry. Vládnou. Mluví o tom i ČT v různých pořadech, novináři píší ... Chvála bohu, že se zjevil Bakala ! On sice nic trestného nevyvedl, podobně jako veřejné médium, ale pryč s nimi ! Němcová vydržela déle, než byla norma mého rodiče ! On měl 3 minuty. Pak už to nevydržel, jakkoliv vzdělán a umírněný - Praštil rujkou do stolu a řekl - Déle, nejsem povinován tyto ičoviny už poslouchat ! Taky takový vzurný synek z krámku ... Miloš má Bakalu - Andrej Kalouska - Společný jmenovatel, žvaní se donekonečna, avšak žalobu k řešení nikdo nepodává ... :-)

8 0
možnosti
Foto

Miloš Zeman se naopak opět neopanoval, nechal průchod své mstivosti a posvátnost chvíle poskvrnil skrytým vyrovnáváním svých osobních účtů. Bylo nemístné, aby část svého dnešního prezidentského poselství svému národu věnoval zbytečným útokům na média,“ Je smutné, že si tak dnes inaugurovaný prezident České republiky Miloš Zeman na Pražském hradě nepočínal. Své vystoupení nevěnoval vážnému zamyšlení nad minulostí, přítomností a budoucností České republiky. Nevěnoval se úvahám nad rolí i osudem své země v neklidném světě kolem nás. Nevyužil unikátnost okamžiku, aby připomněl nesamozřejmost stého výročí existence svobodné Československé republiky. Té republiky, která si právo na svoji nezávislost i svobodu musela opakovaně a bolestivě vybojovávat a o jejíž samotnou existenci v blízké budoucnosti opět půjde. Dnes, zřejmě více než kdy jindy, měl budoucí prezident připomenout složitost období, kterým bude svoji zemi provázet .stojí v oficiálním stanovisku Institutu Václava Klause (IVK) na jeho webu

10 3
možnosti
Foto

ČT stranila TOP zcela okatě a stejně tak i Drahošovi. Kromě toho za posledních deset let kvalitativně hodně klesla. Bakala leží Zemanovi hodně v žaludku, ale těch zlodějů, co nás okrádali tu bylo heurekom, včetně politiků a jejich kauz.

6 2
možnosti

J28a82n 93R30á85ž

9. 3. 2018 10:45

Na margo tatrálních gest některých rektorů našich universit:

Universita Karlova během posledních pěti let sestoupila v žebříčku kvality výuky o 81 míst a Masarykova universita se dostala až do sedmé stovky. Být to ředitelé podniků, dávno by je akcionáři za jejich rozhodující podíl na zhoršení kvality produkce vyhodili.

Pánové Bek a Zima by měli spíše spytovat svědomí nad "úspěchy" své činnosti, než se plést do politiky!

10 4
možnosti
Foto

Pane Ráž, vy jste úžasný demgagog. Prostě napíšete kde jakou věc, aniž byste zkusil zapojit rozum, ale proč byste to dělal. Vám se to hodí k nekritické obhajobě Zemana. Kdybyste použil rozum a zjistil byste, jak se zestavuje žebříček hodnocení škol a následně byste zjistil, že to rozhodně, ale rozhodně není kvalita výuky, ale jsou to úplně jiné věci na které naše vysoké školství nemá, protože je podfinancované, nemůže provádět výzkum v takovém rozsahu, jak vysoké školy na západě. Univerzita Karlova je 302 místě z 900 vysokých škol ve světě. Další naše vysoká škola je České vysoké učení technické v Praze na 501 místě. Takže pánové Zimola a bak odváděí velmi dobrou práci.

5 3
možnosti

Ano, ODS je snadno zaměnitelná s dožívající topkou, či vyhnilou US.

Tomu nevěřím, že by se zrovna paní Němcová mstila:-)

2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS