Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A. Babiš bohužel sklouzl k politikaření.

Jeho dosavadní úspěch stojí na jednoduché politice, které lidé rozumí, on je tak pro ně čitelný.

Dnes však začal taktizovat a tzv. "tančit na vejcích", dokonce údajně chtěl "spojovat", .... (???). To mu nestačí ta podpora, kterou dnes má a stále ještě roste?

Lidem nevadí, s podporou koho bude vládnout, chtějí, aby už plnohodnotně vládl. Co mu na to říká EU, to je lidem také úplně jedno.

Jenže A. Babiš si začal vybírat (???).

Lísá a podbízí se k těm, na jejichž neúprosné kritice udělal svůj dnešní úspěch, a kteří po něm stále plivají a nenechají na něm nit suchou, jen když se dostanou před mikrofón a TV kamery.

Naopak odmítá ty, kteří by jej i tolerovali, podpořili a hraje s nimi nějakou podivnou a falešnou hru na "politickou korektnost". Proč? Mohl by být naopak rád, že i takové strany jsou ochotné respektovat jeho pozici, hnutí, program a cena je minimální. Tak i tak jim bude muset vždy něco slíbit, tak proč kolem toho takové vytáčky.

S komunisty a SPD nemluví ODS a to úplně stačí! Jen aby si ti nerozmysleli!

:-)

0 0
možnosti
Foto

No, vybírá, co by tak asi vybíral. Do vlády vzal každého, kdo ho neodmítl, a do skryté koalice by chtěl trouby, kteří ho budou ve sněmovně podporovat a nebudou za to nic chtít. Tomu se Babišovým slovníkem neříká vybírání, ale vyje........ ní

0 0
možnosti

Ten problém vidím poněkud jinak. Babiš chtěl vládnout s ODS. Nevím kolik má pan Fiala titulů, ale to nepochopil nebo nesměl pochopit. Takže Babiš chce vládnout sám. Pochopitelně dobře ví, že kdo vyvolává předčasné volby tak ztrácí, tak to nechá udělat tu "demokratickou opozici". Ti "demokratičtí géniové" si nejsou stále vědomi o co jde. Pokud se nyní začnou lísat, tak stejně povládne sám Babiš. Zkrátka za blbost se musí platit. Zklamal mě Kalousek, je to protřelý a zkušený politik a nechá se Babišem vodit jako kašpárek

0 2
možnosti
Foto

Ano Babiš tvrdil, že chce vládnout s ODS, ale nic proto neudělal. U něj vůbec snaha vládnout s ODS nikdy nebyla, jen se chce tvářit jako, že ho k jednobarevné vládě (to je to co doopravdy chce)dohnali ostatní

To je ale celkem nepodstatné, i kdyby svou snahu o vládu s ODS myslel upřímně, čemuž nevěřím, protože ODS nechce vládnout s Babišem

2 0
možnosti
Foto

Nesvalujte vinu na druhé;-€

Za zvolení Ondráčka mohou toliko ti kdo ro něj zvedli ruku, nemohou za to ti kdo na dotyčné schůzi nebyli ať už z jakýcholiv důvodů.

Když už za jeho zvolení mnohem více mohou voliči komunistů a STBáků do sněmovny. Zvolení Ondráčka je především důsledek volby nedemokraticky smýšlejících stran KSČM, SPD a ANO v parlamentních volbách.

4 0
možnosti

Nerozčilujte se, Radku, nestojí to za to, snad bylo přece předem jasné, že za zvolení mlátičky bude moct Kalousek;-D

2 0
možnosti
Foto

Ty náklady mohou být také o hodně vyšší z hlediska efektivního plnění kontrolní funkce Sněmovny. Ondráček jako bývalý policajt i při nulových kompetencích stálé kontrolní komise pro GIBS mohl být schopen dost dobře rozpoznat, jak ho jeho bývalí kolegové chtějí bulíkovat. Jinak řečeno, zda blufuje Murin, nebo Babiš.

0 0
možnosti
Foto

Ukazuje se, jaký je Babiš politický analfabet. Chtěl by menšinovou vládu s většinou v Parlamentu s tím, že ti, kteří ho podpoří, za to nebudou vůbec nic chtít. :-)

8 1
možnosti
Foto

Myslím, že byste si na ty analfabety měla došlápnout. A mimochodem, menšinová vláda je od toho menšinová, že je menšinová. Kdyby měla většinovou podporu v parlamentu, byla by většinová.

Tolerance menšinové vlády opozicí se jmenuje Opoziční smlouva a já znám z naší politické historie dvě Opoziční smlouvy.

Rok 1996: Pod patronátem prezidenta Havla tolerovala ČSSD menšinovou (spíše "nevětšinovou") koaliční vládu ODS.

Rok 1998: Proti zájmu a názoru prezidenta Havla (doplatily na to dvě jím preferované strany, KDU-ČSL a US (ví ještě vůbec někdo, co to bylo za stranu?) si Miloš Zeman za ČSSD s Václavem Klausem za ODS dohodl toleranci své jednobarevné menšinové vlády a 4 roky spokojeně vládl.

2 0
možnosti

Směřoval bych to k předčasným volbám, stávající strany jsou zakopané na pozicích ,tak ať to voliči rozdají ještě jednou[>-]

2 0
možnosti
Foto

Což ale neprojde přes prezidenta a kapři si rybník (sněmovnu) sami nevypustí.

1 0
možnosti

Miloš Zeman zavedl nový pojem - Inflace slov. Řemeslník má kladívko, zraní se. Miloš má slova - pracovní nástroj. Zraňuje systematicky ! Svůj úřad a veřejnost = Inflace slov. Nelze jej brát vážně ... Před přísahou - Za přísahou ... A.Babiš jej dokonce i trumfne ! Neptejte se mne na názor týdne minulého - Již nastal přece týden nový ! Rozumný volební program sice nemám žádný, ale nasliněný prst mi stačí. Větry dují různě, okluzní fronta se změnila ! Důkaz - Mrazy již polevily, je nástup Jara ! Říkám to furt - Bude lépe ! ... :-)

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS