Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J55i62r43i 75T44i90c11h80y

6. 3. 2018 19:39

Jen Italie? Co Recko, Portugalsko, Spanelsko? Svedsko a Dansko jsou stale jeste bohate, ale jejich budoucnost s nevhodnymi privandrovalci, diky jejich prehnanemu humanismu, je pochybna. Nemusim se ani zmiinovat o Francii a Nemecku.

0 0
možnosti
Foto

co sám pamatuji a to ještě i v hluboké historii, tak o Itálii se vždycky psalo negativně. Vlády tam padaly jak meteority z Perseid, krize stíhala krizi, turisté tam byli okrádáni víc jak v Indii opicemi a Itálie pořád žila, žije a žít bude.

1 0
možnosti
VV

Ja za sebe mohu napsat, ze v Italii jsem nebyl nikdy okraden. Zato v Praze nekolikrat. Ale nemohu ovsem tvrdit ze Praha = Ceska republika.

0 0
možnosti
VV

Proc? Italie je mnohem zdravejsi nez nemocna V4.

0 12
možnosti
TP

V4 jsou hezké země, které jsou bezpečné a ze kterých čiší zachovaná kultura. Nedějí se zde větší sociální konflikty ani extrémní sociálně patologické jevy. Pokud se tyto země nebudou inspirovat sebevražedným jednáním zemí na bývalém Západě, mohly by mít velmi optimistickou perspektivu. Itálie, Německo, Francie, Británie, Švédsko a další před sebou mají jen jedinou jistotu. Bude stále hůře a hůře (a bude se to zrychlovat).

15 0
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,71
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články