Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vubec se tomu nedivim. Dnesni system voleb, presne nahrava vsem tem gaunerum, kteri vyuzivaji nasi hlouposti, k dosazeni jejich cilu.

Dokud si obcane neuvedomi, ze volba stran na zaplneni Snemovny, dava tem gaunerum ukazkovou moznost se mezi poslance dostat. Protoze VY volite "BUBLINU" (stranu) , kde se na listku ty jmena gauneru schovavaji. Proto se nedivme z vysledku teto volby. Volby pana Ondracka!!

Znovu volam po systemu voleb do Snemovny, ktery da obcanum moznost ve svem volebnim okruhu, si vybrat z vice kandidatu toho nejlepsiho. Toho, ktereho mohou kontrolovat po celou dobu mandatu. Jeho stranicka prislusnost muze, ale nemusi byt pritezujici.

1 0
možnosti
Foto

Vaše přání je plněno s předstihem. Můžete si prozkoumat počty preferenčních hlasů pro kandidáty KSČ

https://www.lidovky.cz/Parlamentni-Volby-2017.aspx?t=vysledky-stran&o=8

0 0
možnosti
JR

J79a54n 56R90á79ž

3. 3. 2018 15:28

Opravte si v textu info o Robertu Pelikánovi. Pelikán není ministrem vnitra, ale spravedlnosti.

1 0
možnosti

Jo jo, Fiala se chová jako Chytrá horákyně. S Babišem ne, ale bez něj to evidentně prostě nejde. A teď Fialo raď. Odéeska by měla buď jít do vlády a nebo žádat nové volby. Jinak se z Chytré horákyně stane spolupachatel.

2 1
možnosti
JR

J89a68n 76R95á24ž

3. 3. 2018 15:55

Fiala zřejmě bude dalším z poklausovských hrobařů ODS, neb propásl šanci, aby se ODS stala vládní stranou a mohla korigovat Babiše. Dostal tak ODS do pozice "voříška", který štěkotem za plotem jen dává vědět o své existenci.

Kdyby byla "svatá trojice" ODS ( Staňura, Udženija, Fiala) opravdu tak zásadová, jak kolem sebe šíří, dělala by vše proto, aby byly nové volby, které by prostor na pravici vyčistily, poslaly konečně do kytek TOP09 se Starosty a ubraly by hlasy SPD. Možná, že by se k ODS vrátily hlasy, které přešly k Babišovi, neb si myslely, že jako podnikatel bude pravicový, nevědělo se tak moc o jeho "kulišárnách", nebylo potvrzeno, že byl opravdu agentem StB a hlavně hlasy od TOP09 a dalších údajně pravicových stran, které jak se ukázalo nemají šanci na volební úspěch.

3 2
možnosti
KB

K40a59r26e85l 26B93o11k

3. 3. 2018 10:54

Myslím, že popis stávající situace je vyčerpávající.

1 0
možnosti
PK

Nemyslím,že by Olomouc měla velký vliv na výsledek voleb. Ten pocit nedůvěry v stávající establishment narůstal přímo úměrně korupčním kauzám...dnes je situace taková,že nevěříme politikům ani mediím....to je výsledek po letech od sametové revoluce8-o

2 0
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články