Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

3 stupně hňupství:

3. hňup

2. neschopný hňup

3. zatvrzelý neschopný hňup s pomstychtivým cílem.

Hlavně ať socdem jasně pochopí, že sjezd není jen o tom, dát si kafe a guláš. Sbírají plody toho, co si zvolili před léty a na co se mlčky dívali léta. Se známým pokřikem" "s hořčicí, s hořčicí" do dalších průšvihů!!!

0 0
možnosti
Foto

Místo dolní trojky patří jednička...i když jedničku nedávám, není za co!!

0 0
možnosti

ČSSD má zlepšit marketing? V první řadě ať zaplatí své dluhy.

0 0
možnosti
Foto

Sobotku je nutné ocenit za odvahu, s níž dokázal zformulovat své stnaovisko. Babiše se nutné dotlačit i heverém do koalice Okamurou a Filipem. Protože to jsou dva jediní, kdo jsou mu schopni čelit i koaliční partneři.

3 0
možnosti
VH

Že jste až takový srandista jsem netušil.

0 0
možnosti
Foto

Sobotka již před volbami jasně řekl, že trestně stíhaný člověk ve vládě je pro něj nepřijatelný-proto Babiše z vlády vyhodil.

Voliči jej volili s tímto jeho postojem a tento postoj měla před volbami i většina ČSSD a je proto v pořádku, že po volbách setrvává na tomto svém přístupu.

2 3
možnosti
Foto

Nemůžete nikoho zbavit poslaneckého mandátu. A poslanec sliboval, že bude konat podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Nemůžete jej proto nutit, aby hlasoval podle nějakých připravených not. Zbavit se ho můžete jen tím, že se v příštích volbách už nedostane na kandidátní listinu strany.

4 0
možnosti
KP

Smutný, opuštěný, nechápající. K politování. Vám za článek karma.R^

3 0
možnosti
VH

Hmm. "Bude-li pak dále členem poslaneckého klubu, bude to jenom kvůli finančnímu zabezpečení své osoby." Ano? Oč vyšší příjem má člen klubu ve srovnání s nezařazeným. (Něco jiného je samozřejmě vzdání se poslaneckého mandátu.)

"Pobytem" v poslanecké sněmovně se, podle mého názoru, nikdo nepodílí na ničem. Podílí se až (ne)hlasováním. A hlasovat může podle toho, proti čemu se staví.

Na vysvětlenou: Mé příspěvky nemají být ani v nejmenším obhajobou pana Sobotky. Snaží se jen poukázat na nelogičnosti mnoha tvrzení autora blogu.

2 1
možnosti
VH

Na zločinu nemají podíl ani práskači, ani vyšetřovatelé, ani další orgány trestního řízení.

Na zločinu se podílí výhradně zločinci, spolupracovníci a ti, kdo se zločin snaží krýt.

2 0
možnosti
EH

Proč voličům nevadí trestně stíhaný Babiš?

Jeho kauza je podvod za 50 mega, kde navíc nic nebylo ukradeno a vše proinvestováno.

Známá líčila, jak dělala v dotační firmě, kde se financovaly neexistující zakázky, zaměstnanci firem obdrželi fiktivní školení (ale prachy šly do kapsy managementu), zpětně se falšovaly smlouvy apod.

4 2
možnosti
VH

Znova: Z Vašeho účtu vytáhnu pár mega. Proinvestuji je. Takže nic nebylo ukradeno, vše bylo proinvestováno. (Mimochodem: Víme, zač nakoupili Babišovi příbuzní a zač prodali? Měli přece prodat za cenu nejméně o 50 mil. vyšší, pokud šlo o běžný obchod, pokud celý kolotoč byl běžný byznys a ne podvod.)

Vždy přemýšlím nad nulovou morálkou těch, kteří jeden zločin omlouvají existencí jiného, nepotrestaného zločinu. Co mně řeknete, pokud Vám bude ukradena peněženka a já Vás utěším "Jo, také jsem o takové krádeži slyšel. Nechte to být"?

Ne, paní Hasníková, to že švindlovalo školící středisko v žádném případě neomlouvá švindly jiné. Leda snad v očích amorálních osob. Nebo osob s klapkami na očích.

2 1
možnosti
Foto

https://svojanovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=650477

Snažil jsem se to, o čem píšete, napsat i bez znalosti toho rozhovoru v HN. Když jde o prachy, tak padá veškerá ideologie, černé je najednou bílé a bílé černé, nedávný přítel je nepřítel ....atd. Sám jsem zvědavý, co bude poslanec Sobotka žvatlat, až bude "trestně stíhaným poslancem", Komise, která za tím bude stát začíná působit od dnešního dne.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS