Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J23a76n 71R90á27ž

24. 2. 2018 19:20

Důvody proč Kalousek vykřikuje proklamativní hesla o zásadovosti jsou jasné. Nikdo ho do vlády nechce! Ale jak ho všichni známe, tak za ministetské křeslo by se v zájmu demokracie "obětoval".

Fiala je stejný hlupák jako byli v roce 1948 Zenkl s Ripkou, když naplánovali už v polovině února demisi vlády a tím umožnili komunistům legálně převzít moc. Kdyby Fiala ze Staňurou přijali nabídku Babiše a ODS by pro Staňuru dostala ministerstvo financí a MPSV pro Uždeniju (Fiala by byl místopředesedou vlády) nemuseli bychom se strachovat, že bude Babiš nucen realizovat nápady z dílny KSČM a ČSSD, aby mohl vládnout s podporou Sněmovny.

Výsledkem Fialovy politiky bude to, co řekl kamarád, který volil dosud zásadně ODS: Nebudu přece volit stranu, která chce být programově opoziční i když by mohla být vládní!

1 0
možnosti

Pane Bartoni. Kazda "koalicni" smlouva v politice ma sve viteze a porazene. Je duvodem rozpadu pravicovych a levicovych stran. Dava moznost hnutim se dostat do politickeho zivota. Odrazuje volice se politicky vubec angazovat. Vsechny dnesni politicke problemy (u nas a i ve vedlejsich zemich) jsou timto zamoreny.

Reseni? Vitezna strana ve volbach musi mit mandat na cele 4 roky. Vsak neuspesne strany MUSI mit silu kontroly te ridici strany. Pravidla "kontroly a rovnovahy" musi byt vsak presne urceny!!!

0 0
možnosti

To by ovšem znamenalo práci a té se ODS bojí jako čerta. Viz to, že si znovu zvolili Fialu, který se celý život živí žvaněním.

1 5
možnosti
Foto

Možná by většina voličů spojení ANO a ODS odpustila, ale já jsem ODS volila a rozhodně bych jim spolupráci s darebákem neodpustila. Nic výhodného pro mě na takové spolupráci není a ODS by se zbytečně pošpinila. A nic na tom nemění Vaše hluboké přesvědčení.

8 3
možnosti

Dělat kulisu agentovi, který by si stejně všechno prohlasoval s komoušema a náckama, je vrchol idiotství, pane autore.

0 0
možnosti

;-D Brát Marka za bernou minci postojů ODS, to je tedy odvaz a pokud si Petr Fiala přečte váš blog, asi bude zděšen ;-D

1 2
možnosti

P83a98v11e29l 57H46e34m57e76k

23. 2. 2018 13:31

Tak tohle bych rozhodně podepsal. Karma. Mimochodem, já jsem voličem ODS. Ale volil jsem jí proto, aby svůj program prosazovala. A rozhodně si myslím, že by se našlo poměrně dost programových shod mezi ODS a ANO. Rozhodně bych to přívítal více, než zpatečnický pakt s topkou, lidovci a starosty.

7 4
možnosti

No to je objev Ameriky. Vždyť toto říkala ODS již před volbami. A je zvláštní, že spolupráci s Babišem jí doporučují ti, kteří jí nevolili, kdežto většina jejích voličů to schvaluje.

18 1
možnosti

Už jsem se se bál, že soukmenovci vůdce aNO zapomněli na Kalouska. Nezapomněli! Je to všechno kampaň a za všechno může Kalousek...

7 3
možnosti

Kalouska jste vytáhl vy. Co tam máte dál? ;-)

5 1
možnosti

Mrkněte na nový film o Churchillovi.

- Byl to průserář (viz Gallipoli)

- Směřování jeho politiky nevyhovovalo "slušným" politikům. Snažili se ho vyštípat.

- Dal na populismus a emoce plebsu, který žádal krev.

Kdyby Britové tehdy nevyhráli, historie by na jejich premiérovi nenechala suchou nitku.

I z toho důvodů lidé kašlou na minulost (STB, KSČ) a koukají, co jim ta osoba přinese v nové pozici.

A ze stejného důvodu plebs nezajímá korektní Fiala, ale chtějí někoho, kdo politice dodá šťávu. A jak hezky píšete v blogu, je to riskantní.

7 6
možnosti

J68i83r90i 56B88o80r

23. 2. 2018 10:52

Srovnávat Britskou historii s činností StB a KSČ u nás,tak to chce opravdu bujnou fantazii nebo totální neznalost.

4 3
možnosti

J59i55ř43í 67K35ý27r93a

23. 2. 2018 9:57

Jako vždy skvěle !!!!!R^

3 2
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články