Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Překvapuje mne, že panu Pelikánovi ta celoživotní ztráta odborného a morálního kreditu za ty krátkodobé brebendy z období sloužení svému pánu stojí.

0 0
možnosti

Je lidsky smutné pozorovat, co ten člověk profesně obhajuje, aby se udržel ve funkci.

0 0
možnosti

..... Pelikán se při každé nepříjemné otázce kroutí jako had a jeho oči a vůbec celá mimika při nich také ledacos napovídají. Jeho složitá a krkolomná právnická mluva také stojí za to. Všiměte si, že ten nikdy na jasnou otázku na rovinu JASNĚ ,,bílou" nenazve BÍLOU a ,,černou" nenazve ČERNOURv. Vždy si nechává otevřená zadní vrátka. Podle mě je též JASNÝ POKRYTEC;-(.Karma.

0 0
možnosti
Foto

Hezký článek. Oč méně zvládá Pelikán svůj resort, o to více se montuje do celostátní politiky. Celé je to hra od hnutí ANO, zčásti kritizovat SPD a zčásti socany, aby obě strany co nejvíce vyměkly a ustoupily a ANO začalo vládnout s důvěrou. Jsem si jistý, že zásadová SPD neustoupí a socani se budou bát o vlastní existenci, pokud vlezou za každou cenu do vlády. Pokud by nakonec vládu podpořila SPD a Pelikán odešel z exekutivy, byl by to příjemný vedlejší produkt volebního úspěchu SPD.

0 0
možnosti

Pelikán má koule !!

0 0
možnosti

Pokrytecký oportunista je pan Pelikán...pokrytec je asi ten, kdo je neupřímný, resp. kdo neváhá lhát. Oportunista je někdo, kdo se neřídí vlastními zásadami, ale přizpůsobuje se vnějšímu názoru, okolnosti.

No a pokud jsem to nazval správně, tak mi vychází obecné označení fce politik, které se za dobu od sametové revoluce velmi vžilo do paměti lidu. Tedy je to ještě slušnější, než zloděj, korupčník atd., což je další z mnoha titulů. Takže je mi líto, ale asi nebudete žalován, bo jste jen objevil objevené;-D;-D;-D

0 0
možnosti

K65a34r67e60l 63B51o80k

21. 2. 2018 19:19

Pan Bartoň vypadává z role nadšeného podporovatele Babiše.

2 0
možnosti
Foto

Nebojte, pane Bartoni, on si to nakonec nějak zdůvodní, aby mohl podporovat Babiše i s Okamurou. Stejně jako vy.

7 5
možnosti

Pelikán je Burešův nejodpornější pucflek.

9 4
možnosti

Pelikán skončí až určí Andrej. Stále to něchápetě?...

8 1
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články