Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ES

STAN to jsou zoufalci a pidi strana jejíž vedení dychtí po moci a udělají pro to všechno třeba se spojí Okamurou tak jako se spojili s KDU ČSL.Hrozný!!!

3 0
možnosti
PH

STAN svou šanci promarnili, mohli nahradit KDU, když ta odmítla spolupráci na tvoření vlády. Teď už se do vlády ani při následných volbách do parlamentu nikdy nedostanou.

7 0
možnosti
JH

J22a77n 81H11y95n67e18k

16. 2. 2018 12:28

STAN, kteří se honosí, že jsou stranou starostů, už je samo o sobě lež. Těch starostů jim nakloněných je pramálo. Že pan Gazdík mění názory , jak se mu to hodí do krámu, to je také pravda. A že hrozí předčasné volby, je bičem na STAN, která by se do parlamentu už asi nedostala. Další lží a zavádějícími informacemi pana Gazdíka je, když hovoří a snad chce být mluvčím tzv. demokratických stran. Do parlamentu se sand dostaly nedemokratické strany? To je zákonné, aby v parlamentu byly nedemokratické strany? TO SNAD PANE GAZDÍKU NEMYSLÍTE VÁŽNĚ.

11 0
možnosti
RC

ODS trati? Mozna z kratkodobeho pohledu. Duvera ve Fialu postupne roste

2 6
možnosti
PK

--nesouhlasím,tento pán z ODS ,,stranu " v dlouhodobém horizintu neudělá..8-o

5 1
možnosti
Foto

teď začnou všechny partaje zachraňovat Česko před KSČM a SPD a tím ospravedlňovat svůj zájem o spoluvládnutí. Být Babišem, tak jim to dám sežrat a kašlal bych na všechny, kteří ho celou dobu špinili.

11 2
možnosti
PK

Být Babišem, uspořádám turnaj v ohýbání páteře a slizkosti. Začíná zoufalý přetlak o spolupráci a tady jde vyjednat naprosto luxusní podmínky. Stačí všem dokola říkat, že situace je otevřená a nebrání se žádné dobré nabídce... No ale víte ony ty ostatní nabídky jsou taky celkem dobré, nevím nevím jestli to bude na vítězství stačit. Dvě tři kola jednání a má všechno co chce.

9 0
možnosti
JS

J47o71s23e38f 47S20á78l33u51s

16. 2. 2018 11:36

Je až podivem,jak se postupem doby vytratily nároky na politickou bezúhonnost našich politiků kdy k odstoupení z funkce stačilo pouze podezření z korupce potvrzené orgány činnými v trestním řízení.Nyní nestačí k odstoupení premiéra ani to,že je trestně stíhán pro podvod a neoprávněnou manipulaci s dotacemi a to potvrzenou orgány EU.Jak tristní.

2 4
možnosti

Zatím si "to" myslí pouze jeden četník. Já bych počkal na stanovisko aspoň státního zástupce.

3 0
možnosti
KM

Dovolil bych si polemizovat s Vaší otázkou položenou v předposledním odstavci Vašeho článečku :

"Jakou však nabízejí politici STAN přidanou hodnotu jejich nabídky?"

Nevím zda jste náhodou zrovna nespadl z Marsu, či ještě vzdálenějšího prostoru, neb jináč byste věděl, že ač je tento společek STANkařů maličký, až prťavoučký, má neuvěřitelný potenciál.

Vždyť kdo z naší politické scény se může pochlubit, že se mu podařilo dostat se až do blízkosti tak celosvětově známé osoby jakou je pan megagaunér Radovan Krejčíř?

A dokonce se radit a konzultovat svá politická rozhodnutí prostřednictvím předního člena a dokonce Europoslance tohoto spolku se zlínským človíčkem, který byl pravomocně odsouzen hned ve dvou případech spojených s touto osobou.

A jistě není náhodou, že ač odsouzen, tak vězení se vyhnul když šikovně flexibilně prokázal v tomto případě duševní poruchu.

No a takovéhle známosti, styky a prostředky se přeci mohou nejen v politice vždycky hodit. A kdo z Vás na to ještě má... (snad tedy kromě Jirky Paroubka) ???

zdroj: financnici.cz/radovan-krejcir, čro-radiožurnal, iRadio..

8 0
možnosti
LM

přesná analýza,už je to tady.....

1 0
možnosti
JS

J14o94s60e61f 72S78á85l87u74s

16. 2. 2018 10:51

Když nemá vadit trestní stíhání pana Babiše,spolupracovníka STB,tak potom zrušme soudy a udělejme z našeho státu klondaik.Pak jistě bude třetina voličů zcela spokojená.

2 4
možnosti
Foto

"... účelové stríhání Babiše Chovancovou ČSSD..." To myslíte vážně, nebo jsem špatně pochopil ironii?

4 4
možnosti
SN

:-)......pro Valenta.....dal jsem velkým omylem + patří velké -!

2 1
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články