Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tedy takzvaná velká kloakolice?

Otázkou je kdo poleze komu ... možná jako sponzoring u Polívky - Já jeho, on mňa.

1 0
možnosti
Foto

Schulz je hrobníkem Evropy. V tom Německu už snad není nikdo normální.

3 0
možnosti

Ale je, pro vas jiste jistry s. Bystron.

1 0
možnosti

Merkelovska CDU/CSU se namlouva se socialisty typu Euro-Nazi Schulze. Skutecnou opozici, AfD za zadnou cenu do politiky nepusti. Podle posledni zpravy jiz sjezd SPD koalicni jednani schvalil, to znamena, ze Merkel jejich pozadavkum ustoupila. A Cesko je pouze podrizenou provincii, takze kdo u nas vladne je naprosto bezvyznamne. Pouceni z dejin : "Svinstva se opakuji ve variacich jejichz schemata jsou si trapne podobna".

0 0
možnosti

Schulz je ten nejodpornější německý politik, který existuje. Jeho výhrůžky vůči České republice, že pokud nebudeme tancovat tak, jak on bude pískat, ve mně vyvolaly zděšení. Takto pohrdavě a odporně se o naší vlasti naposledy vyjadřoval Adolf Hitler. Nechci být v jeho evropské unii. Pokud nás chce vyloučit z EU, tak jsem zvědavý, jak to udělá. Naopak, myslím, že pan Schulz by měl být diplomaticky zablokován tak, jako kdysi Heider.

1 0
možnosti

Německo je v těžké situaci. Pokud půjde cestou prosazovanou SPD - tedy doleva, utrpí jak socialisté, tak jejich koaliční partneři. Byl by to nejen konec frau Merkel, ale také další oslabení socialistů a posílení kritiků, hlavně AfD a svobodných. Případný vratký český prezident - pan Drahoš (při vší úctě) se k imigraci vyjadřuje kulantně a pokud na něj Německo i špičky EU zatlačí, cítím, že by ustoupil. Ze Zemana nejsem nadšený pro hrubou rétoriku ani pro styl politikaření, ale kdo jiný je dnes schopen čelit tlaku ze všech stran kromě něj? Svět se obrací zadkem nahoru, někdejší evropská hrdost, ochrana hodnot jsou pryč, Česko se hlavně zásluhou nepevné ČSSD zmítá v křeči před EU nebo o vlastní identitu! Je zaděláno na střet, jehož důsledky raději nedomýšlet. Avšak nemám ve zvyku končit bezvýchodně; naděje umírá poslední a jestli se rozhodneme hájit odkaz předků, nemusí být ještě všechno ztraceno.

1 0
možnosti
Foto

Vzkaz autorovi: Konečně! Začíná konec dělení politických subjektů na pravici a levici. Škoda jen, že to nevidíte. Je to kvalitní práce voličů. Těším se, že v příštím článku na to zareagujete. V diskuzích k Vašim dílům jsem Vás ještě neviděl.

0 0
možnosti

K43a44r32e65l 19B21o47k

22. 1. 2018 9:41

S uvedeného je vidět, že největší vítači migrantů v Německu je SPD, tedy sociální demokraci. Tato strana byla i v minulé vládě, takže paní Merkel má těžkou úlohu.

2 0
možnosti

Ze vam to ale trvalo, nez jste na to prisel.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS